Ο «σκληρός» Ντέιβιντ Μπέκαμ όπως δεν τον έχετε ξαναδεί – Διασκεδάζει στη Ντίσνεϋλαντ με τη Βικτόρια και τα παιδιά του [εικόνες]

Μπορεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ να έχει τη φήμη του «κακού παιδιού» του Χόλιγουντ, όταν όμως έχει στο πλάι του τα παιδιά του, μοιάζει να… μεταμορφώνεται στον πιο γλυκό άνδρα του κόσμου.

Η οικογένεια Μπέκαμ βρέθηκε στο λούνα παρκ της Ντίσνεϋλαντ, στην Καλιφόρνια το πρωί της Δευτέρας και φάνηκε να διασκεδάζει και με το παραπάνω, τον ήλιο, τα παιχνίδια και τα… φιλιά!

Ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής δεν άφηνε από την αγκαλιά του τη μικρή Χάρπερ, ενώ έσπευσε να επισκεφτεί όλα τα παιχνίδια γελώντας και περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά του, Μπρούκλιν,

Ρομέο και Κρουζ.

Όσο για τη Βικτόρια; Δεν έδειχνε να απολαμβάνει το ίδιο την παραμονή της στο λούνα παρκ, καθώς έμοιαζε κουρασμένη και άκρως βαριεστημένη. Ο Ντέιβιντ πάντως το καταδιασκέδασε!

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φωτογραφίες: Splashnews

The post Ο «σκληρός» Ντέιβιντ Μπέκαμ όπως δεν τον έχετε ξαναδεί – Διασκεδάζει στη Ντίσνεϋλαντ με τη Βικτόρια και τα παιδιά του [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα