Άγρια «μπουκέτα» σε σούπερ μάρκετ μέχρι να βγει πιστόλι και να… αρχίσει το τρέξιμο [βίντεο]

Αυτό το πράγμα που κάποιοι δεν μπορούν να μείνουν στο πλαίσιο ενός κανονικού, πρωτόγονου τσακωμού, μόνο με χέρια και χωρίς όπλα είναι εξοργιστικό. Και ξέρετε ποιοι το κάνουν συνήθως; Αυτοί που στο τέλος καταλήγουν με περισσότερους μώλωπες και ψάχνουν εκδίκηση για τον εξευτελισμό τους. Πώς στο σχολείο όταν ένας τις έτρωγε από κάποιον την επόμενη μέρα έφερνε παρέα για να τον δείρουν όλοι, επειδή αυτός δεν μπορεί...; Κάπως έτσι κι εδώ.

Σε ένα σούπερ μάρκετ στη νότια Τάμπα της Φλόριντα, ένας άντρας βρισκόταν στο

ταμείο για να πληρώσει και από πίσω του ένας νεαρός του μιλούσε. Προφανώς από το βίντεο δεν είναι αντιληπτό τι έχει ειπωθεί, αλλά φαίνεται πως ο νεαρός πήγαινε γυρεύοντας.

Μετά από λίγα δεύτερα οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια και πέφτουν οι πρώτες ψιλές. Μετά πέφτουν και οι δύο πάνω σε κάτι ράφια, τα κάνουν όλα ρημαδιό και εκεί που ο νεαρός έχει βάλει από κάτω τον άλλο, βγαίνει το πιστόλι και αρχίζει το κατοστάρι. Τόσο γρήγορα ούτε ο Μπολτ δεν θα εξαφανιζόταν!

The post Άγρια «μπουκέτα» σε σούπερ μάρκετ μέχρι να βγει πιστόλι και να… αρχίσει το τρέξιμο [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα