Ο Σφακιανάκης τα «έχωσε» και στην πρεμιέρα – Το πολιτικό του στίγμα και η απάντηση στη Βανδή

Ο Νότης Σφακιανάκης έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ και αναφέρθηκε στην πολιτική, τους Goin Through ενώ άφησε υπονοούμενα και για την Δέσποινα Βανδή: «Χάλασε μία συνεργασία που μάλλον δεν θα έπρεπε να γίνει».

Ο τραγουδιστής έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» και αφού εμφανίστηκε πρώτος στην πίστα και τραγούδησε τρία τραγούδια, αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό, επισήμανε ότι σύντομα θα γίνουν εκλογές και άφησε υπονοούμενα για την Δέσποινα Βανδή.

Ο

Νότης είπε μεταξύ άλλων:

«Καλώς ήρθατε στο σπιτικό μας ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες. Πριν έρθω εδώ άκουγα τον πρωθυπουργό που δικός μου δεν είναι. Σύντομα θα γίνουν εκλογές. Να δώσετε το παρών για να διώξετε αυτούς που τυραννικά κυβερνούν. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου είχα να αποφασίσει να μην τραγουδήσω φέτος αλλά με βοήθησαν οι συνεργάτες μου και τους ευχαριστώ πολύ. Δεν κατάλαβα γιατί χάλασε η προηγούμενη συνεργασία. Απ΄ ότι κατάλαβα ο καθένας πρέπει να παρουσιάσει τα ηθικά του φρονήματα. Χάλασε μια συνεργασία που μάλλον δεν θα έπρεπε να είχε γίνει. Ευχαριστώ τους Goin through που αμέσως τάχθηκαν στο πλευρό μου».



Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα