Ο Ρούμπερτ Έβερετ κατά της gay οικογένειας

Ο διάσημος ηθοποιός σόκαρε με τις δηλώσεις για την υιοθεσία από gay ζευγάρια.

Ο Ρούμπερτ Έβερετ δήλωσε στη Sunday Times ότι “Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε χειρότερο από το μεγαλώνεις από δύο gay μπαμπάδες. Κάποιοι μάλλον δεν θα συμφωνήσουν μαζί μου. Ας είναι, αυτή είναι η άποψή μου” και συμπλήρωσε “Δεν μιλώ εκ μέρους της gay κοινότητας. Στην πραγματικότητα δεν αισθάνομαι μέρος καμίας κοινότητας. Η μόνη κοινότητα στην οποία ανήκω είναι η ανθρωπότητα και έχουμε τόσα πολλά παιδιά στον πλανήτη, ώστε είναι καλό να μην έχουμε περισσότερα”.

Ο 53χρονος ηθοποιός δεν είναι άνθρωπος που μασάει τα λόγια του. Ο ίδιος και στο παρελθόν έχει “πληρώσει” το τίμημα της ειλικρίνειας ή τουλάχιστον το να λες δημόσια την άποψή σου, γνωρίζοντας τις συνέπειες. Όταν στα τέλη της δεκαετίας του 90 βγήκε δημόσια και είπε ότι είναι gay, γνώριζε ότι το όνομά του θα κατέβαινε πολύ χαμηλά στις λίστες προτιμήσεις των παραγωγών. Ήξερε ότι οι ρόλοι του θα μειώνονταν επικίνδυνα μια και στο Χόλυγουντ, ισχύει ότι και στον αμερικάνικο στρατό: “Don’t ask don’t tell”. Η πολιτική της σιωπής.

Για την ιστορία ο Ρούμπερτ είχε προκαλέσει διαμάχη ξανά στο παρελθόν όταν λίγες ημέρες μετά το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον τον είχε αποκαλέσει “τέρας” που “μοιάζει με χαρακτήρα από το Σρέκ”

Keywords
Τυχαία Θέματα