Ο ρομαντικός γάμος της Κατερίνας Παπουτσάκη

Με ένα αέρινο λευκό μάξι φουστάνι και μια κορδέλα στα μαλλιά ανέβηκε τα σκαλιά ενός μικρού εξωκλησιού στη Δονούσα και είπε το μεγάλο «ναι» στον αγαπημένο της

Ο γάμος της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά έγινε στις 6.30 χτες το απόγευμα στο εξωκλήσι της Παναγίας, το οποίο είναι σκαρφαλωμένο σε ένα λόφο, 200 μέτρα από το χωριό Σταυρός. 

Η ηθοποιός έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από μια ορχήστρα που έπαιζε κρητικά τραγούδια. Επέλεξε να φορέσει ένα απλό λευκό μάξι φόρεμα, ενώ ο γαμπρός φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο και ένα γκρι

παντελόνι και μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι σε εστιατόριο δίπλα ακριβώς από την εκκλησία με παραδοσιακούς μεζέδες και τοπικά κρασιά που έρεαν άφθονα.

«Ηταν κεραυνοβόλος έρωτας. Μετά από δέκα λεπτά κουβέντας είπα “αυτός είναι”. Είναι η πρώτη φορά που μου έκαναν πρόταση γάμου και είπα “ναι”. Δεν θα μπορούσε να έχει άλλη έκβαση αυτή η σχέση. Ήταν ξεκάθαρο» είχε δηλώσει η ηθοποιός για τον αγαπημένο της, σε συνέντευξή της σε περιοδικό.  

Το ζευγάρι, είχε ζητήσει από τους φίλους του αντί για δώρα να καταθέσουν κάποιο χρηματικό ποσό είτε στο Χαμόγελο του παιδιού είτε στο Σύλλογο «Η Πίστη».

Keywords
Τυχαία Θέματα