Ο πριγκιπικός γάμος των 2.000.000 ευρώ που επισκίασε το Μπάκιγχαμ!

Σούσουρο στο διεθνές jet set προκάλεσε η χλιδή, η λαμπρότητα και η αγαπησιάρικη διάθεση του ζεύγους στον γάμο του πρίγκιπα του Λουξεμβούργου Γκιγιόμ με την βελγικής καταγωγής Κοντέσσα Στεφανί ντε Λανοϊ. Ακόμα και τα βρετανικά media παραδέχονται σήμερα πως αυτή η τελετή επισκίασε τον γάμο του Γουίλαμ με την Κέιτ Μίντλετον! Χαλάλι οι 3200 ώρες που χρειάστηκαν οι μοδίστρες για

να κεντήσουν το υπέρλαμπρο νυφικό της Στεφανί!

Οι εφημερίδες γράφουν πως η 28χρονη Κοντέσσα πραγματικά έκλεψε τις εντυπώσεις και κατατρόπωσε την 30χρονη Μίντλετον η οποία ήταν πολύ «σφιγμένη» και κάπως «κρύα» στον δικό της γάμο. Το Μπάκιγχαμ απλώς θα πρέπει να παραδεχτεί την ήττα του αντικρίζοντας τις φωτογραφίες και το βίντεο από την τελετή στον μητροπολιτικό ναό της Παναγίας των Παρισίων που κόστισε (μόνο η τελετή) 500.000 ευρώ.

Ο διάδοχος του θρόνου Γκιγιόμ όταν βγήκε στο μπαλκόνι να χαιρετήσει το λαό με τη μέλουσσα βασίλισσα έδωσε ένα πραγματικά καυτό φιλί στη Στεφανί (σίγουρα πιο… ένθερμος από τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, Γουίλιαμ!)…

Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι η βασιλική οικογένεια του Λουξεμβούργου δεν έτυχε της ίδιας κάλυψης από τα media που είχαν πάθει φρενίτιδα για τον γάμο του Γουίλιαμ με την Κέιτ…

Η τεράστια λίστα των καλεσμένων ωστόσο ήταν και αυτή τη φορά γεμάτη γαλαζοαίματους που καμάρωσαν τη νύφη καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί με το Elie Saab νυφικό της και την μήκους τεσσάρων μέτρων δαντελωτή ουρά του. Η Λιβανέζα σχεδιάστρια πραγματικά έδωσε τον καλύτερό της εαυτό σε αυτό το νυφικό!

Οι εορτασμοί των δύο ημερών, με τα κονσέρτα, τα street shows, τα πυροτεχνήματα, τις δεξιώσεις και φυσικά τα ρούχα της βασιλικής οικογένειας, λέγεται πως ξεπέρασαν σε κόστος τα 2.000.000 ευρώ τα οποία θα πληρώσουν φυσικά οι πολίτες του Λουξεμβούργου (η χώρα δεν αντιμετωπίζει οικονομική κρίση αλλά είναι στις κορυφαίες της λίστας με το κατά κεφαλήν εισόδημα στον κόσμο. Στην πρωτεύουσα για παράδειγμα κατοικούν 80.000 άνθρωποι και οι θέσεις εργασίας είναι 120.000!).

Η νύφη είναι πολύ δημοφιλής στο Λουξεμβούργο! Ο λαός την λατρεύει γιατί είναι κλασσάτη (παίζει βιολί και πιάνο), φιλομαθής (διαβάζει τρία βιβλία τη μέρα, μιλάει Γαλλικά, Γερμανικά ενώ σπουδάζει αυτή που η ντόπιοι αποκαλούν Luxembourgish) και fit (κολυμπάει, κάνει σκι και ιππασία)!

Καλεσμένοι ήταν και ο Κωνσταντίνος με την Άννα Μαρία, τον Παύλο και την Σαντάλ ενώ επίσης ξεχώρισαν με τη σικάτη παρουσία τους η Στεφανί του Μονακό και η πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα του Μαρόκο.

Keywords
Αναζητήσεις
βασιλικη οικογενεια του λουξεμβούργου, www.πριγκηπικη οικογενεια του λουξεμβουργου
Τυχαία Θέματα