Ο Ολυμπιακός στο κατάστημα Brooks Brothers στο Golden Hall

Σε επίσκεψη γνωριμίας με την Νέα Collection ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 Η BROOKS BROTHERS, «Επίσημος Προμηθευτής Πολιτικού Ιματισμού» της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, υποδέχθηκε στο κατάστημά της στο GOLDEN HALL τους ποδοσφαιριστές και στελέχη της ομάδας, σε μια εκδήλωση

αφιερωμένη στην παρουσίαση της Νέας Ανοιξιάτικης Collection της Brooks Brothers.

Με την ευκαιρία αυτή ο κος Σάββας Θεοδωρίδης, Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά την Brooks Brothers για την άψογη συνεργασία, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πόσο σημαντική παραμένει τα τελευταία χρόνια η συμβολή της Brooks Brothers στην εμφάνιση της ομάδας εντός και εκτός συνόρων. Οι παίκτες, το προπονητικό team αλλά και όλο το διοικητικό και τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, στις επίσημες εμφανίσεις τους φέρουν τη σφραγίδα της κομψότητας της BROOKS BROTHERS, αναδεικνύοντας την εικόνα των νικητών.

Ο κος Αλέξης Λάσος, Γενικός Διευθυντής της BROOKS BROTHERS, συνεχάρη την ομάδα για την κατάκτηση του 43ου Πρωταθλήματος, καθώς και για τα φετινά ρεκόρ με 17 συνεχείς νίκες και με την μεγαλύτερη διαφορά από τη 2η ομάδα, τονίζοντας ότι η συνεργασία με τον Ολυμπιακό συνεχίζει την παράδοση δύο αιώνων, κατά τους οποίους η BROOKS BROTHERS ντύνει πάντα αυτούς που βρίσκονται στην κορυφή: μεγάλες προσωπικότητες που καθόρισαν την εποχή τους, αλλά και σύγχρονους άνδρες που γράφουν Ιστορία σήμερα.!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ποδοσφαιριστές (Καμπιάσο, Φουστέρ, Κασάμι, Μποτία, Μπουχαλάκης, Πουλίδο) και τα στελέχη της ομάδας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη Νέα Συλλογή ΑΝΟΙΞΗ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 της BROOKS BROTHERS και να κάνουν τις αγορές τους!

Λίγα λόγια για τη BROOKS BROTHERS

Με έτος ίδρυσης το 1818 στην Αμερική, η BROOKS BROTHERS έχει καταστεί συνώνυμο της καινοτομίας και της πρωτοπορίας αλλά και της μοναδικής, ανυπέρβλητης ποιότητας στην ανδρική κλασική ένδυση. Διάσημη για το λανσάρισμα του ready-to-wear κοστουμιού και του θρυλικού button down shirt (του πουκάμισου με τα κουμπιά στους γιακάδες), η BROOKS BROTHERS έντυσε και συνεχίζει να ντύνει έως σήμερα τα πιο διάσημα σύμβολα κομψότητας.

Ρούχα της Brooks Brothers επιλέγουν οι πιο καλοντυμένοι άντρες όλων των εποχών. Διάσημοι αστέρες του κινηματογράφου από τον Cary Grant, τον Clark Gamble και τον Fred Astaire έως τον George Clooney και τον Leonardo Di Caprio, επιχειρηματίες, όπως ο Gianni Agnelli, αλλά και 39 από τους 44 προέδρους των ΗΠΑ, ανάμεσα τους o J.F. Kennedy καθώς και ο σημερινός πρόεδρος Barack Obama, προτιμούσαν και συνεχίζουν να δείχνουν την ίδια προτίμηση στα ρούχα της Brooks Brothers για την απαράμιλλη ποιότητα των υφασμάτων και την προσεγμένη λεπτομέρεια της ραφής τους.

Σήμερα, έχοντας διανύσει δύο σχεδόν αιώνες ιστορίας, η BROOKS BROTHERS παραμένει στην κορυφή με τις διαχρονικές συλλογές της που περιλαμβάνουν τα περίφημα για τη μοναδική τους ραφή και την αξεπέραστη ποιότητά τους κοστούμια, τα αυθεντικά navy blazer- σήμα «κατατεθέν» της Brooks Brothers - αλλά και τα εξαιρετικά non-iron πουκάμισα και τις μεταξωτές stain-resistant γραβάτες. Η Brooks Brothers λειτουργεί σήμερα 500 καταστήματα σε περισσότερες από 17 χώρες στον κόσμο.

Στην Ελλάδα τα προϊόντα Brooks Brothers θα βρείτε στα 3 καταστήματα BROOKS BROTHERS στην Αττική (στην οδό Σταδίου & Αμερικής στο City Link, στο Εμπορικό Κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι, και στον Πειραιά στην οδό Γρ. Λαμπράκη 101), καθώς και σε 10 σημεία πώλησης shop in shop εντός των τεσσάρων πολυκαταστημάτων ATTICA (Αθήνα Κέντρο & Αθήνα Μαρούσι, Θεσσαλονίκη Κέντρο & Θεσσαλονίκη Mediterranean Cosmos), καθώς και στα 2 καταστήματα outlet στο McArthurGlen στα Σπάτα και στο Factory Outlet Φαλήρου.

The post Ο Ολυμπιακός στο κατάστημα Brooks Brothers στο Golden Hall appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα