Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ άφησε το ραβδί και έπιασε το μπουκάλι – Παραδέχτηκε πως ήταν αλκοολικός

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ ή αλλιώς ο γνωστός σε όλους μας Χάρι Πότερ, παραδέχτηκε δημοσίως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το αλκόολ από τα 18 του χρόνια.

Σε συνέντευξη που έδωσε, μίλησε ανοιχτά για τον εθισμό του και δεν αρνήθηκε να πει πόσο πολύ τον δυσκόλεψαν τα γυρίσματα του Χάρι Πότερ στην «Κάμαρα με τα Μυστικά» μιας και δεν μπορούσε να αντισταθεί με τίποτα στο αλκοόλ.

Ο ίδιος είπε, πως δεν είναι τύπος που του αρέσει να ανησυχεί τους ανθρώπους γύρω του και γι΄αυτό, αφού γνώριζε το σοβαρό του πρόβλημα, δεν έπινε ποτέ μπροστά σε ανθρώπους που τον νοιάζονταν.

Παρ'

όλα αυτά ο Ντάνιελ κατά την ώρα των γυρισμάτων της ταινίας, συχνά μεθούσε και πολλές φορές άλλαζε από μόνος του τα λόγια του σεναρίου.

Παραδέχτηκε μάλιστα πως έγινε ενοχλητικός και πως κάποια στιγμή στην ζωή του, του είχε τύχει να ξυπνήσει με μελανιές και να μην θυμάται τίποτα από αυτά που έχει κάνει τις τελευταίες οχτώ ώρες.

Εντούτοις, τον Αύγουστο του 2010 ο Ντάνιελ κατάφερε και βγήκε νικητής από τον δύσκολο αγώνα της απεξάρτησης του αλκοολισμού, αφού το έκοψε μαχαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα