Ο νέος «Χιου Χέφνερ» – Ο βασιλιάς του πόκερ μας τρίβει στα μούτρα τα γυμνόστηθα μοντέλα του

Ο Νταν Μπιλζέριαν είναι εδώ και χρόνια ο άρχοντας του πόκερ, αφού έχει κερδίσει αμύθητα πλούτη μέσα από την ικανότητά του και πλέον φροντίζει να μας πετάει στα μούτρα τη ζωή του Κυανοπώγωνα που κάνει, με λεφτά, γυμνόστηθα μοντέλα να τον περιτριγυρίζουν, αυτοκίνητα και ατέλειωτα πάρτι με τα δικά του «κουνελάκια», στη δική του βίλα.

Ο πολυεκατομμυριούχος Νταν Μπιλζέριαν ζει το όνειρο κάθε άντρα, κάθε μέρα και φροντίζει να το μοιράζεται με τον υπόλοιπο πληθυσμό μέσω του Instagram, για να κάνει τους πάντες να ζηλεύουν.

Όλη μέρα τον γυροφέρνουν σέξι κοπέλες, ντυμένες με τα απαραίτητα, ή και όχι, κάνει βουτιές στην πισίνα, παίζει πόκερ, βγαίνει βόλτα με τα πανάκριβα αυτοκίνητά του, ενώ έχει και συλλογή από όπλα.

Ο Νταν σε μικρή ηλικία έλαβε 1.000.000 δολάρια για τη διορατικότητά του από τον Farber και από τότε άρχισε να κατακτά τα slots και να κερδίζει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια στα καζίνο που επισκεπτόταν.

Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως «ηθοποιό, αστροναύτη και μ@λ@κ@» στο Instagram και ζει τη ζωή στα όριά της. Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή ενος καρδιακού επεισοδίου που είχε: «Μόλις είχα το τρίτο καρδιακό επεισόδιο. Νιώθω καλύτερα τώρα και θα φύγω σιγά, σιγά από το νοσοκομείο. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Είχα μια τέλεια εβδομάδα στην Χαβάη, μετά πήγα στο Bellagio, κέρδισα $170,000 σε 45 λέπτα, ξαναπήγα στην Χαβάη, έχασα $800.000 και έπαθα πνευμονική εμβολή. Ο τύπος στο διπλανό κρεβάτι έχει πεθάνει. Εγώ πήρα εξιτήριο αλλά ο γιατρός μου λέει να μείνω γιατί μπορεί να πεθάνω στον ύπνο μου αν πάω στο σπίτι. Τζόγαρα μια εβδομάδα συνεχόμενα. Ποντάρω στο ότι θα ζήσω» έγραψε στο Twitter από το κρεβάτι του νοσοκομείου όταν έπαθε το καρδιακό επεισόδιο.1 από 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα