Ο Μικ Τζάγκερ… την είχε πέσει και στα ανάκτορα

Το «βαμπίρ του σεξ» ούτε οι φρουροί του Μπάκινγχαμ δεν κατάφεραν να το σταματήσουν. Νέες αποκαλύψεις για άγρια πάρτυ με ναρκωτικά, σεξ και βασιλική «συντροφιά» αναστατώνουν τους συντηρητικούς…

Είχε άραγε ο Μικ Τζάγκερ ερωτική σχέση με την πριγκίπισσα Μαργαρίτα της Βρετανίας; Όσο παρανοϊκό κι αν ακούγεται αυτό το σενάριο υπάρχουν μαρτυρίες για κολασμένα πάρτυ στο Λονδίνο και το Mustique, με πιπεράτες λεπτομέρειες που δεν είχαν φτάσει ποτέ στα αυτιά μας.

Στη βιογραφία του Μικ Τζάγκερ που υπογράφει ο Κρίστοφερ Άντερσεν –και δίνει κομμάτι κομμάτι σαν «τυράκια» στα media

μέχρι να βγει το βιβλίο στην αγορά- μάθαμε για την παθιασμένη σχέση του με την Αντζελίνα Τζολί, την Κάρλα Μπρούνι και τον Ντέιβιντ Μπόουϊ. Κι ενώ πιστέψαμε πως τα είχαμε ακούσει όλα, ο συγγραφέας σερβίρει ένα ακόμη πιάτο… ακόμα πιο καυτό.

Το 1997 ο αθεράπευτα ρομαντικός οπαδός των Rolling Stone, Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ, πρότεινε τον Μικ Τζάγκερ για τον τίτλο του Σερ. Η Βασίλισσα Ελισάβετ απάντησε κατηγορηματικά «όχι».

Τα επόμενα πέντε χρόνια ο Μπλερ έστελνε την υποψηφιότητα του Τζάγκερ στο παλάτι πιστεύοντας ότι κάποια στιγμή θα έπαιρνε την πολύτιμη έγκριση και θα γινόταν το όνειρό του πραγματικότητα.

Ο πρωθυπουργός είχε εκνευριστεί πολύ και νόμισε πως είχε η βασίλισσα κάτι προσωπικό μαζί του γιατί στο κάτω κάτω και ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ και ο Έλτον Τζον άγιοι δεν ήταν…

Μήπως άραγε έφταιγε η απόφαση του Τζάγκερ να μην ζήσει στη Βρετανία, στερώντας από το κράτος εκατομμύρια λίρες από την φορολόγηση της μεγάλης περιουσίας του; Ή μήπως τον είχαν μυστικά αποκηρύξει επειδή απατούσε κατά συρροή τη σύζυγό του, είχε επτά παιδιά με τέσσερις γυναίκες, κατηγορηθεί για χρήση ναρκωτικών και sex parties με… πολλές συμμετοχές; Υπάρχει, βέβαια, και το ενδεχόμενο η Βασίλισσα της Αγγλίας να είχε τσαντιστεί με τον ροκ σταρ επειδή την αποκαλούσε δημοσίως «Αρχιμάγισσα». Καμία σχέση!

Η αποστροφή της βασίλισσας πήγαζε από πολύ πιο προσωπικά αίτια: την σχέση του Μικ Τζάγκερ με την νεότερη αδερφή της, Μάργκαρετ!

Είχε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να χρησιμοποιήσει τη πυγμή της για το κουκούλωμα σκανδάλων που θα συνέδεαν την Μαργαρίτα με το κακό παιδί της ροκ. Σε μία περίπτωση μάλιστα, έπειτα από ένα οργιώδες πάρτυ –όπου σέρβιραν… γυναίκες και ναρκωτικά- η Μαργαρίτα κατέληξε στα επείγοντα περιστατικά διανυκτερεύοντος νοσοκομείου. Εκείνο που πραγματικά εξόργιζε την Ελισάβετ, όμως, δεν ήταν ότι η αδερφή της απολάμβανε το σεξ με τον ροκά αλλά η υποψία πως εκείνος προσπαθούσε να «χωθεί» στα παλάτι.

«Ο Μικ πάντοτε ήθελε να γίνει ένας από αυτούς. Από πολύ παλιά φιλοδοξούσε να γίνει αριστοκράτης», καταθέτει στο βιβλίο ο στενός φίλος του Μικ Τζάγκερ, Κέιθ Άλθαμ.

Ήταν το πάρτυ γενεθλίων της 16χρονης λαίδης Βικτόρια Όρμσμπαϊ-Γκορ που τον έφερε σε επαφή με το ‘βασιλικό αίμα’. Καθώς μπήκε στον χώρο της δεξίωσης, η πριγκίπισσα Μαργαρίτα με το εντυπωσιακό της φουστάνι τράβηξε αμέσως την προσοχή του. Αμέσως, ο Τζάγκερ την πλησίασε, αφήνοντας σύξυλη την τσαντισμέ

Keywords
Τυχαία Θέματα