Ο Μέσι εξουδετέρωσε τους «μουτζαχεντίν»: Αργεντινή – Ιράν (1-0) [βίντεο]

Με ένα γκολ του Μέσι στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων η Αργεντινή κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των ηρωϊκών Ιρανών που στρίμωξαν για τα καλά τους Λατινοαμερικάνους.

Η αμυντική λειτουργία των Ιρανών ήταν υποδειγματική και δεν άφησαν σχεδόν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού τα αστέρια της Αργεντινής να κάνουν το παιχνίδί τους. Με ένα τείχος μπροστά από την εστία του τερματοφύλακα Χακικί που έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις κατάφεραν επί 91 λεπτά να διατηρήσουν ανέπαφο το τέρμα τους.

Με 3 και 4 παίκτες

συνέχεια μπροστά τους ο Μέσι και ο ντι Μαρία δεν μπόρεσαν ούτε να απειλήσουν, ούτε να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο μάλιστα το Ιράν ξεθάρρεψε, πίστεψε ότι μπορεί να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι και έχασε μάλιστα δύο σπουδαίες ευκαιρίες που δεν έγιναν γκολ χάρη στα αντανακλαστικά του Αργεντίνου πορτιέρο, Ρομέρο.

Χρειάστηκε να φτάσει το παιχνίδι στο 91ο λεπτό για να καταφέρει ο Μέσι με την χαρακτηριστική του ενέργεια,παίρνοντας την μπάλα και συγκλίνοντας προς το κέντρος της Ιρανικής άμυνας με ένα εξαιρετικό πλασέ να νικήσει το εντυωσιακό Χακικί και να λυτρώσει τους Αργεντίνους φιλάθλους.

Δείτε το γκολ:

Keywords
Τυχαία Θέματα