Συζήτηση εφ’όλης της ύλης στον Παναθηναϊκό – Παράταση στο θέμα Αμπέιντ

Στον Παναθηναϊκό, όπως σας είχαμε προαναγγείλει από το koolnews.gr, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί συζήτηση των τεσσάρων ανδρών του Τριφυλλιού, όπερ και εγένετο. Παράταση στο θέμα του Αμπέιντ.

Ο Γιάννης Αναστασίου επέστρεψε από τις διακοπές του στην Ολλανδία και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο καθώς επίσης με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ και τον Δημήτρη Σαραβάκο. Οι ιθύνοντες

του Παναθηναϊκού συζήτησαν για το «αύριο» της ομάδας και για τις μεταγραφές. Για το πως θα κινηθούν,μεταγραφικά, αλλά και το τι μέλει γενέσθαι με τους δανεικούς ποδοσφαιριστές.

Η συζήτηση δεν έμεινε εκεί, καθώς θίχτηκε το ζήτημα των ακαδημιών του Τριφυλλιού και πως μπορούν να βελτιωθούν, όπως επίσης και τα έργα στο Απήλιον. Ολοκλήρωσαν την κουβέντα τους, με τα οικονομικά ζητήματα και μια ανάλυση που έγινε από τον γενικό διευθυντή της «πράσινης» ΠΑΕ.

Δεν έχει αποφασίσει η Νιουκάστλ

Το ζήτημα του Μεχντί Αμπέιντ είναι από τα μείζονα στον Παναθηναϊκό και την Παρασκευή (20/6) ανέμεναν την απάντηση των ανθρώπων της ομάδας του St' James Park. Όπως αναφέρουν οι Βρετανοί σε δημοσιεύματά τους, οι «ανθρακορύχοι» δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του Αμπέιντ καθώς οι μεταγραφές τους έχουν «παγώσει» και ο Άλαν Πάρντιου δεν θέλει να έχει απώλειες από το ρόστερ. Ενώ σε ό, τι αφορά τον Αλγερινό μέσο, ο τεχνικός της Νιουκάστλ έχει πολύ καλή άποψη και δεν αποκλείεται να του δώσει μια ευκαιρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα