Ο καταστροφικός τυφώνας που έπληξε την Ταϊβάν δεν άφησε στη… θέση του ούτε ένα Boeing 747! [βίντεο]

13:28 9/8/2015 - Πηγή: KoolNews

Με ανέμους που κατά διαστήματα ξεπερνούσαν ακόμη και τα 240 χλμ./ώρα ο τυφώνας «Σουντελόρ» έπληξε το τελευταίο εικοσιτετράωρο την Ταϊβάν, αφήνοντας πίσω του τουλάχιστον έξι νεκρούς και 100 τραυματίες.

Η καταστροφική μανία της φύσης αποτυπώθηκε στην κάμερα κινητού ιδιώτη, ο οποίος απαθανάτισε τους ισχυρούς ανέμους τη στιγμή που ανασήκωναν στον αέρα τους μπροστινούς τροχούς ενός Boeing 747 των kινεζικών Αερογραμμών!

Ο «Σουντελόρ»

βύθισε στο χάος το νησί της Ταϊβάν, αφήνοντας εκατομμύρια νοικοκυριά χωρίς ρεύμα και προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές.

Μετά από το καταστροφικό πέρασμά του από την Ταϊβάν, ο τυφώνας έπληξε την Κυριακή τις νοτιοανατολικές επαρχίες της Κίνας, όπου διατάχθηκε η απομάκρυνση τουλάχιστον 163.000 ατόμων από τις εστίες τους, προκειμένου να μην χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές.

Η κατάσταση πάντως μοιάζει να βρίσκεται πλέον υπό έλεγχο, αφού ο τυφώνας έχει εξασθενήσει στα επίπεδα τροπικής καταιγίδας.

The post Ο καταστροφικός τυφώνας που έπληξε την Ταϊβάν δεν άφησε στη… θέση του ούτε ένα Boeing 747! [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα