Ο Καμμένος είπε αστεία και ψεύτρα την Τσαπανίδου και έφυγε από το στούντιο [βίντεο]

Σκληρή κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Πόπης Τσαπανίδου και του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου κατά την διάρκεια της εκπομπής της παρουσιάστριας στο STAR.

Ο κ. Καμμένος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή προκειμένου να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε περί λιντσαρίσματος του δημάρχου Αριστοτέλη, Χρήστου Πάχτα. Η Πόπη Τσαπανίδου

επιχειρώντας να εξακριβώσει το νόημα της φράσης έπαιξε το βίντεο και «στρίμωξε» τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο οποίος αποκάλεσε την παρουσιάστρια «αστεία και ψεύτρα».

Ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε πως εννοούσε πολιτικό λιντσάρισμα και όχι σωματική επίθεση, τονίζοντας πως το κόμμα του είναι κόμμα που αντιτίθεται στην χρήση βίας. Ωστόσο η Πόπη Τσαπανίδου συνέχισε να λέει πως η προσθήκη της λέξης «πολιτικό» στην φράση με το λιντσάρισμα είναι μία προσθήκη που αλλάζει το νόημά της.

Η λογομαχία ξεκίνησε όταν η παρουσιάστρια ρώτησε τον κ. Καμμένο εάν θα επέλεγε άλλες λέξεις για να διατυπώσει αυτό που ήθελε και εάν μετάνοιωσε για την δήλωσή του. «Όσο και να επιμένετε, αντιλαμβάνομαι ότι σας λένε να κάνετε αυτήν την ερώτηση. Σας απαντώ λοιπόν», είπε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με την κυρία Τσαπανίδου να εκρήγνυται. «Θα το πάρω προσωπικά, κ. Καμμένε είμαι πολύ ευγενική απέναντί σας», είπε η παρουσιάστρια.

«Είστε με προκατάληψη και λέτε ψέμματα» είπε ο κ. Καμμένος με την παρουσιάστρια να ανταπαντά «αστειεύεστε, δεν βλέπετε το βίντεο;». Είστε αστεία και ψεύτρα είπε ο Πάνος Καμμένος, ενώ η Πόπη Τσαπανίδου είπε από την πλευρά της πως για αυτά που της είπε κανονικά θα έπρεπε να τον έχει πετάξει έξω από το στούντιο.

Ο Πάνος Καμμένος σηκώθηκε, έβγαλε το μικρόφωνό του και έφυγε από το στούντιο με την Πόπη Τσαπανίου να σταματά την εκπομπή προκειμένου να περάσει σε διαφημίσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα