Απογοητευμένος από τα πολιτικά δρώμενα ο Λαλιώτης – Ασχολείται μόνο με τον κήπο του

Σε μια δύσκολη στιγμή του συνάντησαν συμπατριώτες, φίλοι, γνωστοί, άγνωστοι ή υποστηρικτές τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Λαλιώτη. Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας, χθες το απόγευμα, αποχαιρέτησε τον φίλο του, Σταύρο Μαλλιώρη και βρέθηκε εκεί στην Πάτρα για να συμπαρασταθεί στη φίλη του Μένη Μαλλιώρη, αδελφή του Σταύρου, Στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ρίου κατά τη διάρκεια της κηδείας ο κ Λαλιώτης αν και προσπάθησε δεν κατάφερε να αποφύγει σχόλια

και ερωτήσεις για την πολιτική κα οικονομική κατάσταση της χώρας.

Εμφανίστηκε απογοητευμένος από τις εξελίξεις στη χώρα και σύμφωνα με το dete.gr, ο κ. Λαλιώτης απαντώντας στο ερώτημα «τι κάνεις τώρα;» είπε μεταξύ άλλων: «Ασχολούμαι με τον κήπο μου» μια απάντηση που δείχνει τη διάθεσή του να ξεκαθαρίσει με κατηγορηματικό τρόπο την αποστασιοποίησή του από τα πολιτικά δρώμενα.

Στο ερώτημα «πως εκτιμάς την πολιτική κατάσταση», η απάντηση του ήταν «όλα κινούνται από το νόμο της αδράνειας», κάτι που σημαίνει ότι η πολιτική κατάσταση διαμορφώνεται από μόνη της καθώς οι πολιτικές που ασκούνται δείχνουν αδύναμες να τη μεταβάλουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα