Ο καλός κύριος Ράιαν Γκόσλινγκ

Είναι καλό παιδί και φαίνεται στο πρόσωπο του. Δηλαδή τόσο καλό που και σε γκανγκστερική ταινία, ο Ράιαν Γκόσλινγκ κάνει τον αστυνομικό!

Η αλήθεια είναι ότι ο Ράιν Γκόσλινγκ είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός που μπορεί να παίξει όλους τους ρόλους. Και όσο κι αν μας άρεσε η σκοτεινή λογική του στο “Drive”, ο περισσότερες κόσμος τον έχει συνηθίσει ως το καλό παιδί. Και κάτι ανάλογο θα κάνει και στη ταινία “Gangster Squad” που μετά από αλλαγές και απρόβλεπτες καθυστερήσεις, σιγά σιγά ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες. 

Η ταινία αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει τον

Σεπτέμβριο, αλλά οι σφαγή σε σινεμά του Κολοράντο στη πρεμιέρα του “The Dark Knight Rises” της άλλαξε τα σχέδια. Ο λόγος ήταν ότι στο φιλμ υπήρχε μια σκηνή όπου ένας γκάνγκστερ εισβάλει σε ένα σινεμά και αρχίζει να πυροβολεί. Ορισμένες σκηνές κόπηκαν και πλέον είναι όλα έτοιμα.

Και ο Γκόσλινγκ ως καλός αστυνομικός θέλει να σταματήσει τον μαφιόζο Σον Πεν, σε μια ταινία με άρωμα από τη δεκαετία του ’40, πολύ δράση και κυνηγητό. Btw πρόσεξε την Έμα Στόουν, που είναι πιο καυτή από ποτέ και φαίνεται ότι της ταιριάζει το κλασικό Χόλιγουντ. Μέχρι τότε ρίξε μια ματιά στο ανανεωμένο trailer που κυκλοφόρησε…

Keywords
Τυχαία Θέματα