Ο Γιώργος Πρίντεζης «σουτάρει» για το 6ο τεύχος του Kool Magazine!

00:36 8/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Τα πρώτα πέντε τεύχη του Kool Magazine έχουν ξεπεράσει συνολικά τα 125.000 downloads καθώς και τις 11.700.000 προβολές περιεχομένου!

Στο 6ο τεύχος, ο Γιώργος Πρίντεζης μιλάει για το μπάσκετ, τη μουσική, τα tattoos και τον Μπαρτζώκα, η Ελισάβετ Σπανού δείχνει τη σέξι πλευρά του εαυτού της και αναφέρεται στον πολυσυζητημένο χωρισμό της και ο Θανάσης Βισκαδουράκης αποκαλύπτει μια ιστορία καθόλου γλυκανάλατη. Η ταλαντούχα

ελληνικής καταγωγής μουσικός Kid Moxie μας δίνει αποκλειστική συνέντευξη και μας ταξιδεύει με τη μουσική της.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μαγειρεύει γαύρο μαρινάτο και εξηγεί τι σημαίνει να είσαι μπαμπάς στη σημερινή εποχή και η Νάτασσα Λυμπερίδου εμφανίζεται πιο σέξι από ποτέ. Εισβάλλαμε στο tattoo festival κάνοντας βουτιά στο αιώνιο μελάνι και ψάξαμε σε βάθος την ιστορία του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Ακόμα: έρευνα – πως είναι η ιδανική Ελληνίδα το 2013, προτάσεις στυλ- τι δε φοράς μετά τα 40, sex toys παιχνίδια ενηλίκων, ποιες είναι οι φυλές της παραλίας και μια ελεύθερη πτώση … από το διάστημα!

Τέλος: Fun test – Πόσο Συριζαίος είσαι, καλοκαιρινή μόδα, apps για «alcohol freaks», οι νέες ξένες σειρές της TV, οι πιο hot ταινίες του καλοκαιριού, το soundtrack του μήνα, προτάσεις καλοκαιρινών εξόδων κ. ά.

Πατήστε, σύρετε, κάντε περιστροφή και απολαύστε βίντεο, εικόνες, φωτογραφίες, μουσική, γραφικά και animation κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας στο αγαπημένο σας θέμα!

Κατεβάστε το App στο iPad ή στο Android Tablet σας και επιλέξτε τα τεύχη που επιθυμείτε εντελώς δωρεάν! KOOL, το ελληνικό περιοδικό για iOS & Android Tablets. Όταν το ακουμπάς, ζει…

Για να κατεβάσετε το Kool Magazine πατήστε:

- Για iPad στο εικονίδιο παρακάτω:

Facebook: facebook.com/KOOLthemagazine

Twitter: twitter.com/KoolDigitalMag

Keywords
Τυχαία Θέματα