Ο Μπαλοτέλι προπονείται… για πατέρας

13:28 9/7/2012 - Πηγή: KoolNews

Η σέξι Ραφαέλα μπορεί να τον θέλει πίσω επειδή είναι έγκυος στο παιδί τους αλλά ο Σούπερ Μάριο διασκεδάζει με δυο ξανθιές, ναργιλέ και σαμπάνιες στη γαλλική Ριβιέρα.

Δάκρυα κύλησαν στα μάτια του όταν η πρώην αρραβωνιαστικιά του τον ενημέρωσε πως κυοφορεί το παιδί τους αλλά μυαλό δεν έβαλε.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έπεσε στα πόδια της Ραφαέλα Φίκο και ζήτησε συγχώρεση για τον πρότερο αμαρτωλό του βίο (την απατούσε με πόρνες πολυτελείας) όταν παραμονές του αγώνα της Ιταλίας με την Γερμανία για το Euro2012 του είπε τα ευχάριστα νέα.

Αποτέλεσμα; Η Γερμανία πλήρωσε τον ενθουσιασμό του (οι Ιταλοί την πέταξαν εκτός ημιτελικών), η Ραφαέλα δήλωσε δημοσίως ότι θα δώσει στη σχέση τους μια ακόμη ευκαιρία κι εκείνος έφυγε ευχαριστημένος για διακοπές στη γαλλική Ριβιέρα!

Φωτογραφίες που κάνουν σήμερα τον γύρο των βρετανικών media αποδεικνύουν ότι ο άτακτος μπαλαδόρος της Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι… και πολύ έτοιμος να κάνει οικογένεια.

Ο 21χρονος σούπερ σταρ διασκεδάζει στο Saint Tropez μέχρι τελικής πτώσεως καπνίζοντας ναργιλέ, απολαμβάνοντας το παρατεταμένο μασάζ μιας φλογερής ξανθιάς και πίνοντας σαμπάνια από το μπουκάλι.

Από τον καναπέ του διάσημου κλαμπ VIP Room σηκώνεται μόνο για να φωτογραφηθεί με τις εστεμμένες των τοπικών καλλιστείων και κάνει –για μια ακόμα φορά- έξαλλη την 27χρονη Ραφαέλα που βλέπει την κοιλιά της να φουσκώνει.

Οι κακές γλώσσες λένε πως ο Μπαλοτέλι ενημέρωσε την Ιταλίδα παρουσιάστρια ότι θα αναλάβει τις ευθύνες αμέσως μόλις το τεστ πατρότητας αποδείξει πως εκείνος είναι ο πατέρας παιδιού της (καθότι η Φίκο είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και με τον ποδοσφαιριστή χώρισε τον Απρίλιο).

Keywords
Τυχαία Θέματα