Ο απαράδεκτος Τζάστιν Μπίμπερ παράτησε τον σκύλο του στον εκπαιδευτή και δε γύρισε ούτε για να πληρώσει

Μαθήματα υπευθυνότητας παραδίδει για ακόμα μια φορά ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος απέδειξε πως δίκιο έχουν όλοι αυτοί που τον κατακεραυνώνουν. Πέρα από το… καλάμι για το οποίο ο 22χρονος έχει κατηγορηθεί από δημοσιογράφους και συναδέλφους, αυτή τη φορά φρόντισε να εξοργίσει μέχρι και τις φιλοζωικές οργανώσεις.

Σύμφωνα με τον εκπαιδευτή σκύλων Ντρέβος Ντβεμίτσουκ, ο Μπίμπερ του άφησε το Αμερικανικό Μπουλντόγκ του, το Κάρμα, τον περασμένο Φεβρουάριο για να το εκπαιδεύσει και έκτοτε δεν έχει εμφανιστεί για να δει ούτε τι κάνει το κατοικίδιό του. Παρά τις επανειλημμένες

κλήσεις του εκπαιδευτή, ο τραγουδιστής δεν απαντάει στα τηλέφωνα και μοιάζει να θέλει να «ξεχάσει» την ύπαρξη του σκύλου.

Ο Μπίμπερ αγόρασε το κουτάβι, το χιλιοφωτογράφισε, πόσταρε τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ύστερα φρόντισε να το ξεφορτωθεί με τον ύπουλο αυτό τρόπο. «Είναι σα να στέλνεις το παιδί σου στο σχολείο και να μην εμφανίζεσαι ποτέ για να το πάρεις», δήλωσε ο εκπαιδευτής στην εφημερίδα The Sun. Επιπλέον, υποστήριξε πως ουδέποτε πληρώθηκε για τις υπηρεσίες του και όπως όλα δείχνουν, ο Μπίμπερ δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να τον πληρώσει.

Το απαράδεκτο του πράγματος είναι το γεγονός πως ο 22χρονος δεν είναι η πρώτη φορά που εγκαταλείπει ζώα που είχε υπό την προστασία του –λέμε τώρα-, καθώς στο παρελθόν έχουμε δει χάμστερ και… μαϊμουδάκια που συνήθιζαν να φιγουράρουν στα προφίλ του να εξαφανίζονται. Το χάμστερ του, το χάρισε σε έναν τυχαίο θαυμαστή του λέγοντας του «να τον προσέχεις», ενώ τη μαϊμού του την εγκατέλειψε στο αεροδρόμιο του Μονάχου διότι δεν είχε μαζί του τα πιστοποιητικά εμβολιασμού του και την άφησε στην τύχη της, με τους υπεύθυνους αεροδρομίου.

Μήπως κάποιος να βρεθεί να ενημερώσει τον απαράδεκτο Μπίμπερ ότι τα ζώα δεν είναι αξεσουάρ; Μήπως;

The post Ο απαράδεκτος Τζάστιν Μπίμπερ παράτησε τον σκύλο του στον εκπαιδευτή και δε γύρισε ούτε για να πληρώσει appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα