Ο Αντώνης Καφετζόπουλος για το διαζύγιό του: «Πώς σας φαίνομαι; Εγώ δεν είμαι ποτέ καλά ψυχολογικά» [βίντεο]

Τις τελευταίες εβδομάδες όλο και φούντωναν οι φήμες που ήθελαν το τέλος του γάμου το Αντώνη Καφετζόπουλου και της Φαίης Κοκκινοπούλου.

Το ζευγάρι μετά από αρκετά χρόνια αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, χωρίς «θορύβους» συχνές συνεντεύξεις και δηλώσεις που έχουν να κάνουν με την κοινή ζωή τους.

Την Κυριακή, μέσα από την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη «Αποκαλυπτικά», ο πρώην ηθοποιός και αντιδήμαρχος έκανε τις νέες του δηλώσεις στη κάμερα. Αρκετά προσεκτικός στις κουβέντες του, όταν ρωτήθηκε για τον γάμο του, γενίκευσε το θέμα και μίλησε για την ψυχολογική του κατάσταση

αλλά και με το πόσο άσχημα αισθάνεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

«Πώς σας φαίνομαι; Εγώ δεν είμαι ποτέ καλά ψυχολογικά. Είμαι πάντα σκεπτικός και απόμακρος. Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι πάντα έτσι είμαι», είπε στη κάμερα του Epsilon.

Τι δήλωσε όσον αφορά στην αποχώρησή του από την θέση του αντιδημάρχου αλλά και την αμοιβή που έπαιρνε; Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή: ToraTora.gr

The post Ο Αντώνης Καφετζόπουλος για το διαζύγιό του: «Πώς σας φαίνομαι; Εγώ δεν είμαι ποτέ καλά ψυχολογικά» [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα