Η Miss Europe 2016 είναι Ελληνίδα! Η Κρητικιά Μικαέλα Φωτιάδη κέρδισε τον τίτλο [εικόνες & βίντεο]

Μπορεί τα ελληνικά καλλιστεία τα τελευταία χρόνια να έχουν χάσει τη λάμψη και το ενδιαφέρον τους, αρκετά όμως είναι τα κορίτσια που κάθε χρόνο δηλώνουν συμμετοχή για μια θέση στο λίστα με την ωραιότερες γυναίκες της χώρας.

Η φετινή Σταρ Ελλάς, Μικαέλα Φωτιάδη, παρά τα προβλήματα της χώρας και τις τελευταίες εξελίξεις, κατάφερε να γίνει γνωστή και να ξεχωρίσει με τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Το βράδυ του Σαββάτου η Μικαέλα εκπροσώπησε

τη χώρα μας στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Miss Europe, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Λίβανο.

1 από 15 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κοπέλες από όλη την Ευρώπη παρέλασαν με λαμπερές δημιουργίες σε χώρο πολυτελούς ξενοδοχείου με την δική μας Μικαέλα να κερδίζει τις εντυπώσεις και φυσικά έναν μεγάλο τίτλο, αφού όπως ανακοινώθηκε στο τέλος της βραδιάς, η Ελληνίδα εκπρόσωπος στέφθηκε Μις Ευρώπη 2016.

Συγκινημένη και παράλληλα χαμογελαστή, η όμορφη Ελληνίδα παρέλαβε το στέμμα της χαρίζοντας ευτυχία και υπερηφάνεια στα αγαπημένα της πρόσωπα. Τα πρώτα μάλιστα στιγμιότυπα της βραδιάς έχουν κυκλοφορήσει στους λογαριασμούς της στα social media.

Εμείς, δεν έχουμε παρά να της πούμε ένα μεγάλο «μπράβο». Η Μικαέλα μπορεί να μην είχε την υποστήριξη που είχαν παλαιότερες συμμετέχουσες στο διαγωνισμό, η προσπάθεια της όμως δικαιώθηκε κάνοντας μας έστω για λίγο υπερήφανους…

#1St #Place #Hellas Mikaela FotiadisGreece iS Miss Europe‼️

Keywords
Τυχαία Θέματα