Ο Άδωνις διατάσσει ΕΔΕ για τα επεισόδια στην Κέρκυρα – Κλείδωσαν τους ελεγκτές σε δωμάτιο [βίντεο]

Σε πρωινή εκπομπή βρέθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σήμερα, λίγες ώρες μετά τα επεισόδια του νοσοκομείου της Κέρκυρας, ανάμεσα στους συνδικαλιστές και τους ελεγκτές του υπουργείου. Ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για την αντίδραση των συνδικαλιστών στον έλεγχο του νοσοκομείου της Κέρκυρας, ενώ τόνισε πως δεν πέφτει κανένας λόγος στους συνδικαλιστές και δεν αποφασίσουν αυτοί για κανέναν έλεγχο, στον χώρο της υγείας.

Ο υπουργός Υγείας ακόμη, ενημέρωσε

πως έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση για το χθεσινό περιστατικό και περιμένει να αποδοθούν ευθύνες. Από την πλευρά του ο πρόεδρος των γιατρών της Κέρκυρας κ. Γεωργόπουλος, τόνισε πως δεν εμποδίστηκε κανένας έλεγχος και πως το νοσοκομείο έχει εδώ και χρόνια τεράστιες ελλείψεις.

Σημειώνεται πως χθες, κατά την προέλευση των ελεγκτών στο νοσοκομείο Κέρκυρας για προγραμματισμένο έλεγχο, οι συνδικαλιστές απαγόρευσαν την έρευνα στους αρμόδιους κλειδώνοντας τους σε ένα δωμάτιο. Μετά την επέμβαση εισαγγελέα ο έλεγχος ξεκίνησε κατονικά πάρα τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών.

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα