Ο OTE TV σε καθηλώνει! Ταινίες δράσης, όπως «Transporter» και «Transporter 2», κόβουν την ανάσα

Το πρόγραμμα του OTE TV την νέα τηλεοπτική σεζόν τα έχει όλα! Πάνω από 60 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα στα περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, 500 πρεμιέρες, 100 ξένες σειρές, 5 παιδικά κανάλια, 10 κανάλια με ντοκιμαντέρ και κυρίως 2.000 ταινίες!

Η νέα άφιξη

δε, που ακούει στο κινηματογραφικό κανάλι OTE CINEMA 4HD, θα προσελκύσει όσο τίποτα άλλο τους συνδρομητές με πρεμιέρες νέων βραβευμένων σειρών και φιλμ ενώ η συνεργασία του OTE TV με την NBC Universal και την MGM υπόσχεται πολλά και ενδιαφέροντα.

Μία από τις εκπλήξεις για τους σινεφίλ είναι και η non stop προβολή των «Transporter» και «Transporter 2». Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου θα προβληθούν στο OTE Cinema 1HD στις 21.00 και τις 23.00, αντίστοιχα, οι δύο ταινίες με τη δράση και την αγωνία να χτυπούν κόκκινο.

Οι Τζέισον Στέιθαμ, Σου Κι και Φρανσουά Μπερλεάν ακολουθούν τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λουί Λετεριέ, καθηλώνοντας το κοινό στη μικρή οθόνη. Η ιστορία αφορά σε έναν μεταφορέα ύποπτων πακέτων, που κάνει το λάθος να ανοίξει ένα από αυτά, απ' όπου ξεπροβάλλει μια όμορφη Ασιάτισσα. Μπλέκει μαζί της σε μια επικίνδυνη περιπέτεια με μια συμμορία εμπόρων λευκής σαρκός.

Στη συνέχεια και στο δεύτερο μέρος, ο Τζέησον Στέηθαμ παραμένει σταθερός στο ρόλο του με τους Άμπερ Βαλέτα, Αλεσάντρο Γκάσμαν να στέκονται στο πλευρό του. Η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη για τον κεντρικό ήρωα, τον Φρανκ, ο οποίος εργάζεται ως οδηγός της πλούσιας οικογένειας Μπίλινγκς, για λογαριασμό της οποίας πηγαινοφέρνει το γιο τους στο σχολείο. Ο πατέρας είναι αυτός που αποκαλείται από τα ΜΜΕ ως ο «Τσάρος κατά των ναρκωτικών». Ο υιός Μπίλινγκς, όμως, είναι στόχος κακοποιού προς απαγωγή, μια απαγωγή που κρύβει πίσω της κάτι πολύ πιο σατανικό από μια απλή απαίτηση λύτρων.

The post Ο OTE TV σε καθηλώνει! Ταινίες δράσης, όπως «Transporter» και «Transporter 2», κόβουν την ανάσα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα