Η Ελένη Μενεγάκη είναι έγκυος – Γιατί δεν το λέει;

Η Μενεγάκη είναι έγκυος. Γιατί δεν το παραδέχεται; Απλό. Τα δημοσιογραφικά γραφεία είναι κάτι σαν καφενείο σε αραβικό παζάρι. Όποιος δουλεύει ή όποιος περνάει από εκεί, λέει μια εξυπνάδα. Στο επάγγελμά μας, η μυθοπλασία και συνωμοσιολογία είναι η Νο1 αρρώστια, είτε μιλάμε για πολιτική δημοσιογραφία είτε για λαϊφσταϊλική είτε για αθλητική. Και τις πληροφορίες, τις ψάχνεις και αυτές που έρχονται μόνες τους, είναι δεκάδες και εσύ πρέπει να ψάξεις να βρεις ποια είναι η αλήθεια.

Μας

έχουν έρθει πολλές και πειστικές σχετικά με την Ελένη Μενεγάκη. Το θέμα των ημερών, πρώτο νομίζω σε χτυπήματα σε σάιτς και πρώτο σε αναγνωσιμότητα σε λάιφσταϊλ περιοδικά είναι η πιθανή εγκυμοσύνη της Ελένης. Λοιπόν, εμείς εδώ λέμε ότι η Ελένη είναι έγκυος. Δεν είναι το καροτσάκι που σπρώχνει ο αδερφός της και όχι η ίδια. Δυο μέτρα παλικάρι είναι, δεν θα το κουβάλαγε; Δεν είναι ο Μάκης που πάει και την παίρνει από το στούντιο. Δεν είναι οι "άσχετες" ατάκες του Γκουντάρα ή της Ζαρίφη. Δεν είναι οι λιγούρες μέσα στη νύχτα. Δεν είναι που ορμάει στα γλυκά στην εκπομπή. Ούτε ότι πια είναι εμφανής μια κοιλίτσα. Είναι απλά ότι η Ελένη αντιδρά ακριβώς όπως και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες. Σε όλα.

Αν η Ελένη δεν ήταν έγκυος, θα το είχε διαψεύσει τρεις εβδομάδες τώρα που έρπεται η φήμη. Δεν διαψεύδει κι αυτό σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με νούμερα ή τέτοιου τύπου ταπεινότητες. Φέτος από την αρχή κάνει τα καλύτερα νούμερα της τελευταίας τριετίας και η "αποκάλυψη" της εγκυμοσύνης δεν της έδωσε τίποτα παραπάνω. Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Η Ελένη δεν μιλάει για έναν και μοναδικό λόγο. Για τον ίδιο λόγο που δεν μιλάει καμία γυναίκα στη θέση της. Γιατί απλούστατα, το 99% των γυναικών δεν μιλάνε πριν μπουν στον 4ο μήνα. Αυτό συνηθίζεται γιατί μέχρι τον τέταρτο υπάρχει επικινδυνότητα να χαθεί το παιδί, είναι η πιο ευαίσθητη περίοδος της εγκυμοσύνης. Γι αυτό και το λες μόνο σε 2-3 ανθρώπους γύρω σου (μάνα, σύζυγο, αδερφό) και τους ξορκίζεις να μην τους ξεφύγει. Παλιά, οι γιαγιάδες μας το λέγανε και "κακό μάτι", γρουσουζιά.

Πόσω μάλλον πρέπει να προσέχει και να προφυλάσσεται μια γυναίκα η οποία είναι έγκυος στα 45, και όλες οι γυναίκες το γνωρίζουν. Η Ελένη είναι έξυπνη γυναίκα, αλλά είναι και πολύ στρέιτ. Δεν θα άφηνε την φήμη να κυκλοφορεί ότι είναι έγκυος και μετά να ακούσει τα εξ αμάξης για τους λόγους που το έκρυβε. Θα λέγαμε μάλιστα ότι έχει μεγάλη δυσφορία για όλη την παραφιλολογία, δεδομένου ότι το πιο προσωπικό θέμα που μπορεί να έχει άνθρωπος, δυστυχώς όπως γίνεται με τις διασημότητες, είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Από την άλλη μεριά, δείχνει πολύ χαρούμενη και όταν πέφτουν υπονοούμενα στην εκπομπή φαίνεται να το διασκεδάζει ιδιαίτερα, όπως και θα έπρεπε. Από όσο γνωρίζουμε, η Ελένη πάντα ήθελε κι άλλο παιδί. Και πριν το Μάκη.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Η Ελένη Μενεγάκη είναι έγκυος – Γιατί δεν το λέει; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα