Νυχτερινός χορός των αγαπημένων – O ασπρόμαυρος εκστατικός έρωτας [εικόνες]

Ασπρόμαυρες φωτογραφίες με ζευγάρια που κοιμούνται αποτελούν το πολύχρονο project ενός Δανού φωτογράφου το οποίο ονομάζεται «ο ύπνος των αγαπημένων» και απεικονίζει με τον πλέον ρεαλιστικό τρόπο τη ζωγραφισμένη γαλήνη στα πρόσωπα των ανθρώπων που αγαπιούνται.Σύμφωνα με την Daily Mail, o Πωλ Σνεγκενμπέργκερ ξεκίνησε το συγκεκριμένο εγχείρημα όταν βρισκόταν στο πανεπιστήμιο το 2010 σαν μέρος της διπλωματικής του εργασίας και έκτοτε φωτογραφίζει ζευγάρια εθελοντές και οικογένειες όταν κοιμούνται.

Σκοπός του ήταν να αποτυπώσει σε μία εικόνα τον «νυχτερινό χορό των αγαπημένων» και κοιτάζοντας να πάρει μία γεύση απο το ασυνείδητες αντιδράσεις που συμβαίνουν σε μία σχέση.

Όσοι θέλουν να είναι εθελοντές, κοιμούνται για ένα βράδυ στο στούντιο του Πωλ σε ένα κρεβάτι με μαύρα σεντόνια και μαύρο πάπλωμα. Ο φωτογράφος χρησιμοποιεί ένα κερί για φως και συνήθως τραβάει τις φωτογραφίες απο τις 12 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί.

Κάποιες φωτογραφίες δείχνουν ζευγάρια αγκαλιασμένα και είναι τραβηγμένες την ώρα που κουνιούνται τα χέρια τους. Η μακροχρόνια έκθεση των ανθρώπων στο φωτογραφικό φακό δημιουργεί στις φωτογραφίες μια ρευστή και θολή εμφάνιση. 1 από 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα