Ντίτα Φον Τιζ: Αγαπάω πολύ αυτό που κάνω! Εμείς να δεις πόσο…

Η Ντίτα Φον Ντιζ μας χαρίζει απίστευτες στιγμές με αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από όλες! Είναι μια από τις πιο όμορφες μελαχρινές της διεθνούς showbiz που έχει κάνει καριέρα το στριπτίζ με έναν τρόπο μοναδικά δικό της.

Η χορεύτρια που αναβίωσε την τέχνη του Μπουρλέσκ φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Bwatt και για μια ακόμα φορά έκοψε την ανάσα του ανδρικού πληθυσμού και όχι μόνο. Η 40χρονη σταρ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού με ένα μικροσκοπικό

μαύρο κορμάκι που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία και κόκκινα γάντια ενώ έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη η οποία σίγουρα θα συζητηθεί.

«Προσπαθώ να αγαπάω τον εαυτό μου και να αποδέχομαι τα στοιχεία του χαρακτήρα μου που δεν μου αρέσουν σε μένα», δηλώνει χαρακτηριστικά!

Και προσθέτει: «Πολλοί άνθρωποι με κοιτούν υποτιμητικά λόγω του στριπτίζ αλλά ειλικρινά δεν θα έκανα όλο αυτό που κάνω τώρα αν δεν είχα την εμπειρία του στριπτίζ. Για αυτό δεν άκουσα ποτέ τι έλεγαν οι άλλοι, απλά πίστευα πάντα αυτό που έκανα την κάθε στιγμή. Πραγματικά δεν πρέπει να δίνεις σημασία σε ό,τι λένε οι άλλοι. Εάν έδινα σημασία σήμερα θα ήμουν ξανθιά, δεν θα φορούσα κόκκινο κραγιόν, δεν θα φορούσα το eyeliner που σου κάνει το βλέμμα γάτας. Αν είχα ακούσει αυτά που έλεγαν στην αρχή της καριέρας μου οι σύντροφοί μου ή οι φωτογράφοι δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα».

Δείτε την καυτή φωτογράφηση της Ντίτα Φον Τιζ...

Keywords
Τυχαία Θέματα