Αυτή είναι η επίσημη αγαπημένη του πρίγκιπα Χάρι! [εικόνες]

Επιτέλους ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται ότι σοβαρεύτηκε και ότι βρήκε το "λιμάνι" του στο πρόσωπο μιας ξανθιάς καλλονής με την οποία διατηρεί σχέση ενός χρόνου. Οι δυό τους προσπάθησαν να μην φωτογραφηθούν μαζί το Σάββατο (22/6) στο γάμο που παρευρέθηκαν, ωστόσο εθεάθησαν να επιστρέφουν μαζί στο Λονδίνο την Κυριακή (23/6).

Έτσι, λοιπόν, ο πρίγκιπας Χάρι -θέλοντας και μη- μας αποκάλυψε την επίσημη αγαπημένη του! Ο λόγος για την Κρεσίντα Μπόνας, μοντέλο που συνεργάζεται με τον οίκο Burberry και παρόλο τις ατασθαλίες του αγαπημένου

της μένει πιστή σε αυτόν.

Το ζευγάρι έφτασε στο Kings Cross με το τρένο και συνοδευόταν από δύο σωματοφύλακες της Scotland Yard. Βγαίνοντας από το τρένο μπήκαν σε ένα Range Rover που τους περίμενε και κατευθύνθηκαν προς το Kensington Palace.

Ο 28χρονος Χάρι και η 24χρονη Κρεσίντα ήταν ντυμένη casual. Ο Χάρι φορούσε ένα τζιν παντελόνι και ένα καρό πουκάμισο ενώ η Κρεσίντα φορούσε μία μπλε φαρδύ φόρμα, ένα γκρι φουτεράκι και ένα μαύρο μπουφανάκι από πάνω. Η κοπέλα του πρίγκιπα δεν ήταν καθόλο βαμμένη ενώ παρόλα αυτά εξακολουθούσε να δείχνει πολύ όμορφη. Το μοντέλο διατηρεί πολύ καλή φιλική σχέση με την Πριγκίπισσα Eugenie και είναι γενικότερα γνωστή στους κύκλους του Λονδίνου ενώ όσοι την έχουν γνωρίσει λένε πως είναι απίστευτα γλυκιά.

Στο γάμο το ζευγάρι προσπάθησε να μην φωτογραφηθεί καθόλου μαζί…

Keywords
Τυχαία Θέματα