Νομίζεις ότι το νέο σου iPhone… πάει για απόσυρση; Φταίνε τα λάθη του iOS 9.1

Πολλοί χρήστες iPhones έχουν παραπονεθεί για παράξενη συμπεριφορά των smartphones τους τις τελευταίες εβδομάδες που σε πολλές περιπτώσεις τους έκανε να επισκεφτούν την τεχνική υποστήριξη της Apple.

Από τα προβλήματα δε γλίτωσαν ούτε τα τελευταία μοντέλα iPhone 6, 6 Plus, 6S και 6S Plus, των οποίων οι χρήστες δηλώνουν… έξαλλοι με την απόδοση των συσκευών τους. Τι προβλήματα όμως αντιμετωπίζουν;

Τα

«συμπτώματα» του αποτυχημένου Update στο iOS 9.1

Μετά το τελευταίο update της Apple που η εταιρεία διέθεσε, τα προβλήματα που παρατήθηκαν είναι πολλά και ποικίλουν, καθώς κάθε συσκευή εμφανίζει και ένα διαφορετικό.

Αυτό που πολλοί θα έχετε παρατηρήσει είναι πως η αναζήτηση στη λίστα των επαφών σας είναι εκτός λειτουργίας. Όταν πατάτε οποιοδήποτε όνομα προκειμένου να μεταφερθείτε στα στοιχεία της επαφές σας αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη σας είναι η φράση «no results», σα να μην έχετε καμία επαφή με αυτό το όνομα. Το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει παρουσιαστεί σε πολλούς χρήστες και θεωρείτε το πιο σύνηθες.

Πρόβλημα έχει παρατηρηθεί και στη διαδικασία απάντησης κλήσεων, καθώς σε πολλές περιπτώσεις όταν το iPhone ξεκινά να χτυπά, «νεκρώνει» και αδυνατείς να δεις ποιος σε καλεί και να «σύρεις» την οθόνη ώστε να απαντήσεις. Χρειάζονται λίγα δευτερόλεπτα για να ξεκολλήσει και να επανέλθει στην αρχική οθόνη ώστε να μπορέσεις να δεις ποιος σε κάλεσε.

Ούτε ο τομέας της κάμερας έμεινε ανεπηρέαστος, όμως. Χρήστες έχουν παρατηρήσει πως κατά τη διάρκεια λήψης βίντεο το smartphone τους μοιάζει να λειτουργεί άψογα, στη συνέχεια όμως, όταν πάνε να παρακολουθήσουν το βίντεο, αντί για τον αναμενόμενο ήχο ακούν ένα μακρόσυρτο βουητό που ουδεμία σχέση έχει με αυτό που θα έπρεπε να ακούγεται.

Το ξαφνικό κλείσιμο εφαρμογών, η καθυστέρηση στην ταχύτητα του ίντερνετ, η δυσκολία σύνδεσης στο Wi-Fi και οι… παράξενοι ήχοι της συσκευής έχουν επίσης αναφερθεί ως προβλήματα μετά τη νέα αναβάθμιση.

Φυσικά, τα εν λόγω συμπτώματα έχουν παρατηρηθεί σε διαφορετικές συσκευές γι’ αυτό και πολλοί χρήστες φοβήθηκαν πως οι συσκευές τους έχουν πρόβλημα.

Ας ελπίσουμε το νέο update να λύσει όλα αυτά τα προβλήματα, καθώς οι χρήστες επιμένουν στην Apple και δύσκολα θα άλλαζαν smartphone…

The post Νομίζεις ότι το νέο σου iPhone… πάει για απόσυρση; Φταίνε τα λάθη του iOS 9.1 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα