Νεογέννητα μωρά γίνονται μοντέλα και ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό [εικόνες]

16:41 4/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Μπορεί να είναι μόλις λίγων ημερών, αλλά αυτά τα μωρά έχουν ήδη κατακτήσει για τα καλά το φωτογραφικό φακό ποζάροντας όλο νάζι και σκέρτσο!

Τα νεογνά φαίνεται ότι είναι πολύ άνετα μπροστά από την κάμερα. Σε άλλες πόζες κοιμούνται, σε άλλες είναι ντροπαλά και υπάρχουν και οι στιγμές που κάνουν παιχνιδάκια στον φακό!

Αυτές οι φωτογραφίες των τεσσάρων έως δέκα ημερών νεογέννητων «αγγέλων» είναι τα καινούργια πορτρέτα στην έκθεση των φωτογράφων Νταν Κουεγιάρ και Χάιντι Μπελ, από την Πενσυλβάνια της Φιλαδέλφεια.

Το ζευγάρι έχει φωτογραφίσει εκατοντάδες κουτσούβελα, δεδομένου ότι έχουν αρχίσει τις δραστηριότητές τους από το 2008. Κάθε συνεδρία διαρκεί μεταξύ 30 λεπτών μέχρι τεσσάρων ωρών.

Ο Νταν και η Χάιντι έχουν κατακλυστεί με αιτήματα, από δεκάδες γονείς, να φωτογραφήσουν τα μωρά τους για την επόμενη έκθεση.

Ο Νταν δήλωσε στη Daily Mail: «Η άνοιξη είναι συνήθως μια πολύ κουραστική σεζόν για εμάς. Σε αυτή την εποχή του έτους έχουμε πολλά αιτήματα από τους γονείς».

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πραγματικά τι μπορεί να κάνει ένα μωρό σε αυτή την ηλικία των μόλις 10 ημερών. Το τέχνασμα για τη φωτογράφηση ενός νεογνού είναι η υπομονή και πάνω από όλα να το κρατάς ζεστό. Πρέπει να έχεις πολλή υπομονή και να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για την ιδανική πόζα».

Δείτε τα νεογέννητα μοντελάκια… θα πάθετε πλάκα!

Keywords
Τυχαία Θέματα