Νέο Macbook Pro με ανασχεδιασμένο trackpad και για το iWatch οψόμεθα

Την πρόθεση της Apple να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την κατασκευή του Macbook που δεν είναι ούτε Air ούτε Pro, αποκαλύπτει το Weiphone.com, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τα χαρακτηριστικά του μοντέλου και την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Όπως αναφέρει το αρκετά αξιόπιστο site σε θέματα της Apple,

το νέο Macbook θα είναι ενδιάμεσο των δύο υπαρχόντων Air όσον αφορά το μέγεθος, δηλαδή 12 ίντσες έναντι 11 και 13. Πιθανότατη ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι κατά την διάρκεια του WWDC (Worlwide Developers Conference), του συνεδρίου της Apple που θα λάβει χώρα στο Σαν Φρανσίσκο από 10 ως 14 Ιουνίου.

Η συσκευή δεν θα έχει ανεμιστήρα, ενώ θα έχει ανασχεδιασμένο trackpad χωρίς μηχανικό κουμπί ίσως σχετίζεται με μία πατέντα που κατατέθηκε πρόσφατα από την Apple, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από το MacRumors. Η συγκεκριμένη πατέντα αναφέρεται σε ένα trackpad χωρίς κουμπιά, το οποίο χρησιμοποιεί αισθητήρες για να μιμηθεί την λειτουργία του τωρινού trackpad. Σημειώνεται επίσης ότι θα είναι πολύ πιο εύχρηστο από το μεγαλύτερο του Air και πιο φορητό από το μικρότερο.

Όσον αφορά το iWatch, ο αρθρογράφος τονίζει ότι είναι ακόμα σε «εμβρυακή» φάση με τους σχεδιαστές και τεχνικούς της εταιρείας να προβλέπουν ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να είναι έτοιμο πριν το 2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα