Νεκρή στο κρεβάτι της για μια βδομάδα η κληρονόμος

Απίστευτες εξελίξεις στην περίεργη υπόθεση της Εύα Ράουζινγκ και του δισεκατομμυριούχου Μr.  Tetra Pak που κρατείται για τυχόν εμπλοκή στο θάνατό της. Πώς  είχαν καταντήσει σκιά του εαυτού τους.Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που δημοσιεύουν τα βρετανικά media από τη ζωή των δισεκατομμυριούχων Εύα και Χανς Κρίστιαν Ράουζινγκ. Η κόρη του πρώην διευθυντή της Pepsi και ο γιος του μεγιστάνα ιδρυτή της εταιρείας Tetra Pak που εφηύρε τη χάρτινη συσκευασία υγρών προϊόντων, δείχνουν καταβεβλημένοι και σκελετωμένοι. Δεν θυμίζουν σε τίποτε το λαμπερό ζευγάρι πλουσίων που ήταν πριν από λίγα χρόνια και οι κοντινοί τους άνθρωποι λένε πως παρόλα τα λεφτά τους δεν κατάφεραν ποτέ να ξεπεράσουν τον εθισμό τους στα σκληρά ναρκωτικά.

Εξίσου ανατριχιαστική είναι ωστόσο και το συμπέρασμα των πρώτων ερευνών της Scotland Yard στο υπερπολυτελές σπίτι των Κροίσων στο Λονδίνο όπου χτες ανακαλύφθηκε τυχαία το πτώμα της 48χρονης Εύα Ράουζινγκ (οι αρχές είχαν μπει στην οικία ψάχνοντας για ναρκωτικά μετά τη σύλληψη του 49χρονου Χανς Κρίστιαν σε κεντρικό σημείο της πόλης).

«Το άψυχο κορμί της συζύγου του κληρονόμου της Tetra Pak πιθανότατα ήταν στην κρεβατοκάμαρα για περισσότερο από μια βδομάδα», εκτιμούν οι αρχές που ανακρίνουν τρία μέλη του υπηρετικού προσωπικού από το σπίτι των 80.000.000 ευρώ.

Τον ίδιο τον Ράουζινγκ – ο οποίος είναι και πατέρας τεσσάρων παιδιών- θα τον ανακρίνουν αφού νοσηλευτεί πρώτα για αρκετές μέρες καθώς αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο να συνεννοηθούν μαζί του.

Ο πιο πλούσιος ίσως άνθρωπος στη Βρετανία μοιάζει ένα ράκος κι αν τον έβλεπε κάποιος τυχαία στο δρόμο δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί ότι έχει 6.200.000.000 ευρώ στον λογαριασμό του, σπίτι 11 υπνοδωματίων στα νησιά Μπαρμπάντος και τεράστιο διαμέρισμα στο πλοίο The World που χρησιμοποιούν οι πλούσιοι για τις off shore εταιρίες τους…

Η Scotland Yard εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα γύρω από τον θάνατο της βαθύπλουτης κυρίας, τον οποίο μέχρι στιγμής χαρακτηρίζει «ανεξήγητο».

Ο Χανς και η Εύα Ράουζινγκ γνωρίστηκαν σε κλινική αποτοξίνωσης των ΗΠΑ πριν από 25 χρόνια αλλά ο εθισμός τους έγινε ευρέως γνωστός το 2008 όταν σε ένα πάρτυ διοργάνωναν στην Αμερικανική Πρεσβεία στο Λονδίνο βρέθηκαν πολλά ναρκωτικά στην τσάντα της και ακόμη περισσότερα στο σπίτι τους. Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες και ο ίδιος ο πρίγκιπας Κάρολος ευχήθηκε να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους δίνεται για να ξεφύγουν από την εξάρτησή τους. Το ζευγάρι κάθε χρόνο διέθετε τεράστια ποσά σε ιδρύματα που ασχολούνται με ανθρώπους σε εξάρτηση (συμπεριλαμβανομένων των ιδρυμάτων που διοικούν τα Ανάκτορα).

Τα τελευταία χρόνια η Εύα Ράουζινγκ φέρεται να είχε εμμονή με τις αδερφές του συζύγου της τις οποίες αποκαλούσε «σατανικές δίδυμες» και «σατανικές μάγισσες»! Το σπίτι της Σίγκριτ Ράουζινγκ στο Holland Park έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο κήπο μετά το παλάτι του Buckingham.

«Έκανα ένα τρομερό λάθος για το οποίο μετανιώνω. Θεωρώ ότι πήρα λάθος στροφή στον δρόμο της ζωής. Ντρέπομαι για τις πράξεις μου. Ελ

Keywords
Τυχαία Θέματα