Νέα τροπή στην πτήση ΜΗ-17: Βρέθηκε επιβάτης που φορούσε μάσκα οξυγόνου

Μια νέα τροπή στη υπόθεση της κατάρριψης του αεροσκάφους της Malaysia Airlines πάνω από την Ουκρανία τον περασμένο Ιούλιο δίνει η αποκάλυψη ότι ένας από τους επιβάτες της πτήσης ΜΗ17 βρέθηκε να φορά μάσκα οξυγόνου!

Η διαπίστωση αυτή εγείρει ερωτήματα σχετικά με το αν οι επιβαίνοντες γνώριζαν για την τύχη τους, όταν το αεροπλάνο κατερρίφθη. Πρόκειται για έναν Αυστραλό επιβάτη στον οποίο «βρέθηκε το ελαστικό λουράκι της μάσκας περασμένο γύρω από το λαιμό του»δήλωσε ο Wim de Bruin, ένας εκπρόσωπος

του γραφείου του ολλανδού Εθνικού Εισαγγελέα που διενεργεί ποινική έρευνα για το αεροπορικό δυστύχημα.

Ο ντε Μπρούιν επικαλούμενος ιατροδικαστές που εξέτασαν το θύμα ανέφερε πως «δεν μπορέσαμε από τα δακτυλικά αποτυπώματα, το σάλιο και το DNA να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Γι 'αυτό δεν είναι γνωστό πώς ή πότε η μάσκα περάστηκε γύρω από το λαιμό του θύματος».

Ο ντε Μπρούιν ανέφερε επίσης ότι δεν βρέθηκαν άλλα πτώματα που να φορούσαν μάσκες. Και βέβαια ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει σε ποιο σημείο του αεροσκάφους καθόταν ο συγκεκριμένος επιβάτης.

Οι 298 επιβάτες και το πλήρωμα του αεροσκάφους έχασαν τη ζωή τους όταν το αεροπλάνο πετούσε από το Άμστερνταμ προς την Κουάλα Λουμπούρ.

Ολλανδοί ερευνητές που εξετάζουν το αεροπορικό δυστύχημα, δήλωσαν τον περασμένο μήνα ότι πιθανότατα το αεροσκάφος χτυπήθηκε από πολλαπλά «υψηλής ενέργειας αντικείμενα έξω από το αεροσκάφος», που σύμφωνα με εμπειρογνώμονες της αεροπορίας πρόκειται για πύραυλο.

Ο επικεφαλής της ποινικής έρευνας, δήλωσε ότι το πιο πιθανό από τα πιθανά σενάρια που ερευνώνται είναι ότι το Boeing 777 καταρρίφθηκε από το έδαφος.

The post Νέα τροπή στην πτήση ΜΗ-17: Βρέθηκε επιβάτης που φορούσε μάσκα οξυγόνου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα