Νέα τροπή στην μαφιόζικη δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Το θύμα κράτουσε όμηρο τον αδερφό του δράστη

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ήταν η δολοφονία του 30χρονου, τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.

Σύμφωνα με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, ένας 22χρονος δολοφόνησε τον άνδρα επειδή ο 30χρονος κρατούσε τον αδερφό του όμηρο. Η δολοφονία έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου και το θύμα βρέθηκε δολοφονημένο σε ένα πεζοδρόμιο της οδού Εθνομαρτύρων στον Άγιο Δημήτριο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα newsit.gr, το πτώμα του 30χρονου βρισκόταν δίπλα από το αυτοκίνητο του πατέρα του δράστη.

Ο 30χρονος, είχε τραύματα στο λαιμό και στο θώρακα, από σκάγια κυνηγετικού όπλου. Το αυτοκίνητο είχε μια τρύπα στο κέντρο του παρμπρίζ ενώ ήταν θρύψαλλα και το τζάμι στο παράθυρο της πόρτας του συνοδηγού. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε τραυματισμένος και ο αδελφός του δράστη. Ο 22χρονος δράστης ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια το έγκλημα και όλα όσα προηγήθηκαν.

Στην κατάθεση του στις Αρχές, ο ίδιος ανέφερε πως γνώριζε αρκετά χρόνια το θύμα και κατά την διάρκεια του τελευταίου δεκαπενθήμερου, οι δυο τους λογομαχούσαν συνεχώς μέσω τηλεφώνου για προσωπικές διαφορές. Όμως, αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν όλα όσα έγιναν από το θύμα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο 30χρονος είδε τον δράστη στην οδό Αγίου Δημητρίου να οδηγεί το αυτοκίνητο του πατέρα του. Τότε, μαζί με άλλα άτομα, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, τον ανάγκασαν να σταματήσει. Τον έδειραν και στην συνέχεια ο 30χρονος πήρε το αυτοκίνητο του πατέρα του 20χρονου μαζί με το νεαρό και πήγε στο σπίτι του δολοφόνου του αφού προηγουμένως τον πήρε τηλέφωνο και του ζήτησε να συναντηθούν για να απελευθερώσει τον αδερφό του!

Και ενώ το αυτοκίνητο έφθανε στο σπίτι, ο 22χρονος το είδε, πήρε το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του, κατέβηκε και πυροβόλησε στο μπροστινό μέρος του οχήματος. Το θύμα αντέδρασε, επιχειρώντας να τον χτυπήσει με το αυτοκίνητο και τότε ο δράστης πυροβόλησε εκ νέου, σκοτώνοντας τον 30χρονο.

Στην έρευνα των Αρχών στο σπίτι του πατέρα του δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε το δίκαννο κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε ο 22χρονος. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν πρωινές ώρες της χθες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για κύρια ανάκριση.

Φωτογραφία Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα