Νέα φρικιαστική αποκάλυψη για την μικρή Άννυ: Ήταν ζωντανή όταν την τεμάχιζε ο πατέρας της

Επτά μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που αποκαλύφθηκε ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα στην ιστορία της Ελλάδας. Από τότε οι Αρχές προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος για το τι απέγινε η μικρή Άννυ.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών, πριν από μερικές μέρες παρέδωσε στις Αρχές το πόρισμα για τον θάνατο της άτυχης 4χρονης. Το πόρισμα, αντί να διαφωτίσει την υπόθεση, φαίνεται πως την περιπλέκει ακόμη περισσότερο αφού οι ιατροδικαστές

δεν μπορούν να πουν με σιγουριά τα αίτια θανάτου λόγω έλλειψης στοιχείων.

Έπειτα από την ιατροδικαστική εξέταση, που διενεργήθηκε σε συνδυασμό με την έκθεση πραγματογνωμοσύνης του τμήματος ανάλυσης βιολογικών υλικών της Ελληνικής Αστυνομίας, προέκυψε ότι δεν είναι δυνατόν να εξαχθούν συμπεράσματα έστω και κατά προσέγγιση σχετικά με τα αιτία και την ημερομηνία θανάτου του άτυχου παιδιού, σύμφωνα με το protothema.gr.

Υπάρχει όμως μία παράγραφος μέσα στο κείμενο που πραγματικά σοκάρει: «Υφίσταται το ενδεχόμενο εξόδου του αίματος υπό πίεση δηλαδή, εκτίναξης αυτού σε διάφορα σημεία λόγω του ότι κατά τη διάρκεια πρόκλησης τραυμάτων εν ζωή, υφίσταται πίεση του αίματος». Εν ολίγοις, η έκθεση αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο το τέρας που δολοφόνησε την Αννυ να τεμάχισε το ίδιο του το παιδί ενώ εκείνο ήταν ακόμη ζωντανό!

The post Νέα φρικιαστική αποκάλυψη για την μικρή Άννυ: Ήταν ζωντανή όταν την τεμάχιζε ο πατέρας της appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα