Νέα «εξυπνάδα» από τον Τραμπ: Προτείνει εκτέλεση για τους τρομοκράτες με σφαίρες βουτηγμένες σε αίμα χοίρου!

Δεν έχουν τέλος οι «εξυπνάδες» του Ντόναλτ Τραμπ. Μιλώντας στη Νότια Καρολίνα και αναφερόμενος στο «αγαπημένο» του θέμα, δηλαδή την αντιμετώπιση της τρομοκρατικής απειλής, ο υποψήφιος πρόεδρος είπε πως θα πρέπει να εφαρμοστεί για τους τρομοκράτες η «συνταγή» του στρατηγού Τζον Πέρσινγκ.

Ο στρατηγός Τζον Πέρσινγκ, σχετικά άγνωστος στην Ευρώπη, παρόλο που ηγήθηκε των αμερικανικών δυνάμεων στην Γηραιά Ήπειρο κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου, υπήρξε διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια του πολέμου ανάμεσα στις ΗΠΑ

και τις Φιλιππίνες το 1898.

Η δράση του στρατηγού Πέρσινγκ, του επονομαζομένου και «Μπλακ Τζακ» κατά τη διάρκεια του πολέμου, υπήρξε αφορμή για τη δημιουργία ενός αστικού μύθου, σύμφωνα με τον οποίο ο ίδιος συνέλαβε 50 ισλαμιστές μαχητές και, αφού βούτηξε 49 σφαίρες σε αίμα χοίρου, εκτέλεσε αντίστοιχο αριθμό αιχμαλώτων, απελευθερώνοντας τον τελευταίο, για να διηγηθεί το συμβάν, με σκοπό να τρομοκρατήσει επίδοξους μαχητές.

The post Νέα «εξυπνάδα» από τον Τραμπ: Προτείνει εκτέλεση για τους τρομοκράτες με σφαίρες βουτηγμένες σε αίμα χοίρου! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα