Νέα ευρύματα των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ σε Ακρόπολη και Χαλκίδα

Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιεί έρευνες για περιστατικά ενδεχόμενης συμμετοχής αστυνομικών σε παράνομες ενέργειες και πραγματοποίησε ελέγχους στα Αστυνομικά Τμήματα και στα Τμήματα Ασφαλείας Ακροπόλεως και Χαλκίδας.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις 11 Οκτωβρίου, βρέθηκε καρτέλα με πέντε δισκία VULBEGAL στο συρτάρι Υπαστυνόμου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσία περί ναρκωτικών.

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε έρευνα και στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, όπου και βρέθηκαν 70 πακέτα τσιγάρα

μέσα σε ντουλάπες, , σακίδιο πλάτης με 73 CDS και DVDS καθώς και αντιασφυξιογόνος μάσκα. Επιπλέον, βρέθηκε πυροβόλο όπλο με 50 φυσίγγια εντός φακέλου με την ένδειξη «ανευρέθη 5ος όροφος παλαιά αποθήκη» το οποίο φυλασσόταν μέσα σε χρηματοκιβώτιο φύλαξης κατασχεμένων όπλων. Για τα συγκεκριμένα ευρήματα σχηματίστηκε δικογραφία.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις 4/10 στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, βρέθηκαν 41 φαρμακευτικά- ναρκωτικά δισκία, σε ντουλάπι Αρχιφύλακα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία. Τελικά αφέθηκε ελεύθερος παραγγελία του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, στις 4/10 κατά τη διάρκεια έρευνας, βρέθηκαν σε κοινόχρηστο χώρο εννέα πακέτα τσιγάρα χωρίς την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης και εντός ντουλάπας βρέθηκαν δύο κούτες με 246 CD , DVD.

Στο γραφείο της Ομάδας Ναρκωτικών, εντός συρταριού βρέθηκαν μεταλλικός τρίφτης, εξαρτήματα πίπας καθώς και σπόροι κάνναβης σε τέσσερις συσκευασίες. Για τα ευρήματα αυτά σχηματίστηκε δικογραφία.

Οι έρευνες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων συνεχίζονται.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα