Ναρκoμανής η κόρη του Μπον Τζόβι!

Υπερβολική δόση ηρωίνης παραλίγο να κόψει το νήμα τη ζωής της Στεφανί Ρόουζ Μποντζιόβι. Η 19χρονη μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση από τη φοιτητική εστία στην εντατική ενώ o πατέρας της έδινε δεξίωση για φιλανθρωπικό σκοπό με καλεσμένη την αμερικανική αφρόκρεμα.

Η Στεφανί βρέθηκε σε πολύ κακή κατάσταση στον κοιτώνα της στο περίφημο (και πανάκριβο καθώς τα δίδακτρα είναι 55.000 ευρώ τον χρόνο) Πανεπιστήμιο Hamilton της Νέας Υόρκης και συμφοιτητές της κάλεσαν το ασθενοφόρο μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Επί τόπου έσπευσε και δύναμη

της αστυνομίας που έπειτα από έλεγχο εντόπισε στον χώρο μικροποσότητες σκληρών ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί ξεκαθάρισαν στον Τζον Μπον Τζόβι πως αμέσως μόλις η κόρη του συνέλθει θα της ασκηθεί δίωξη για κατοχή και χρήση παράνομων ουσιών, κατηγορίες που βαραίνουν ήδη ένα 21χρονο αγόρι το οποίο συνελήφθη, σε επίσης άσχημη κατάσταση, στο ίδιο δωμάτιο.

Συντετριμμένος ο τραγουδιστής ζήτησε από τα media να μην του κάνουν ερωτήσεις καθώς δεν είναι έτοιμος ακόμη να διαχειριστεί αυτό που συμβαίνει στην οικογένειά του. Πριν από λίγες ώρες η μοναχοκόρη του 55χρονου ειδώλου των ΄80s –η οποία παράλληλα με τις σπουδές της κάνει καριέρα ως μοντέλο- βγήκε από την εντατική.

Ο Τζον Μπον Τζόβι είναι εδώ και 23 χρόνια παντρεμένος με την αγαπημένη του από το σχολείο, Ντόροθι, και έχει δημοσίως παραδεχτεί πως κάποτε έκανε χρήση ναρκωτικών. «Ήμουν πολύ νέος τότε αλλά τουλάχιστον συνειδητοποίησα γρήγορα τι έκαναν και σταμάτησα. Ο λόγος που κατάφερα να ξεκόψω ήταν ότι δεν ήμουν χρήστης για πολύ καιρό. Νομίζω ότι ο εθισμός είναι καθαρά υπόθεση του μυαλού», εξομολογήθηκε το 2007 στο περιοδικό Best Life magazine.

Keywords
Αναζητήσεις
narkomanis rock star
Τυχαία Θέματα