Νάντια Κοντογεώργη για «Κάτω Παρτάλι»: Το να κυνηγώ τα λεφτά μου είναι κάτι που με θυμώνει και με απογοητεύει

12:44 2/6/2015 - Πηγή: KoolNews

Για την εμπειρία της ως Βίβιαν στο Κάτω Παρτάλι και για την πτωτική τάση στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες της σειράς μίλησε η Νάντια Κοντογεώργη.

Η δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο «TV Έθνος» και τη Νάνσυ Νικολαΐδου και για πρώτη φορά παραδέχεται ότι η τάση να μην δίνουν στους ηθοποιούς τα χρήματα που έχουν συμφωνηθεί και η οικονομική ασυνέπεια στη δουλειά της την πληγώνει και τη θυμώνει.

«Κάτω Παρτάλι»... Θέλω να μου μιλήσεις και για το φετινό ταξίδι. Ηταν απολαυστικό όσο και πέρσι;

Κάθε χρονιά είχε τη δική της ξεχωριστή ομορφιά. Πέρυσι ήταν όλα καινούργια και αυτό ήταν αφάνταστα γοητευτικό. Από την άλλη μεριά, όμως, εξίσου συναρπαστική ήταν και φετινή χρονιά. Πιστεύω πως όλοι γίναμε καλύτεροι και είχαμε πια κατακτημένη την οικειότητα και με τη συγκεκριμένη δουλειά και με τους ανθρώπους της.

Παρ’ όλα αυτά, η πορεία της σειράς δεν ήταν σαρωτική όπως πέρσι. Πώς ερμηνεύεις την πτωτική της τάση στους πίνακες τηλεθέασης;

Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω. Ο κόσμος είναι αυτός πάντα που έχει τον τελευταίο λόγο. Θαρρώ, όμως, ότι δεν είχε να κάνει με το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει η συζήτηση και για του χρόνου. Πιστεύεις πως έχει τη φόρα που χρειάζεται το «Παρτάλι» και για τα επόμενα εννέα επεισόδια που λέγεται πως θα βγουν στον αέρα;

Τώρα εγώ τι να σου πω; Αυτό είναι κάτι που μόνο ο σεναριογράφος μπορεί και θα κρίνει.

Το ότι υπάρχει αυτή η οικονομική δυστοκία και ότι πολλές φορές όλοι οι ηθοποιοί έχετε αναγκαστεί κατά κάποιο τρόπο να κυνηγήσετε τα λεφτά σας, είναι κάτι που σε απογοητεύει ή σε θυμώνει;

Είναι κάτι που δεν χωράει στη λογική. Και μάλιστα είναι κάτι που και με απογοητεύει και με θυμώνει...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Νάντια Κοντογεώργη για «Κάτω Παρτάλι»: Το να κυνηγώ τα λεφτά μου είναι κάτι που με θυμώνει και με απογοητεύει appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα