Να κάνει… restart, Άρσεναλ – Νιουκάστλ

H Άρσεναλ, με οδηγό το 1-4 στην Τουρκία για την 6η αγωνιστική του Champions League θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στην Barclays Premier League, μετά την ήττα με 3-2 από την Στόουκ Σίτι στο Μπριτάνια. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα της Άρσεναλ με την Νιουκάστλ στο Έμιρεϊτς ζωντανά και αποκλειστικά από το OTE SPORT

1 HD το Σάββατο (13/12)...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Η Άρσεναλ και ειδικότερα ο Αρσέν Βενγκέρ δέχονται πολλές αμφισβητήσεις και όλα τα πυρά είναι προς τον Αλσατό τεχνικό, τον οποίο οι οπαδοί κατηγορούν για την κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου και το μόνο βέβαιο είναι πως δεν υπάρχουν περιθώριο για ήττες.

Για το πρωτάθλημα, δεν τίθεται συζήτηση έχει χαθεί και οι «κανονιέρηδες» κυνηγούν να πάρουν την είσοδό τους στους ομίλους του Champions League και αν ούτε αυτός ο στόχος επιτευχθεί τότε είναι πιθανόν η διοίκηση της Άρσεναλ να αλλάξει σελίδα, αν δεν έχει γίνει νωρίτερα. Πάντως η στατιστική και η προϊστορία δείχνει νίκη της Άρσεναλ καθώς η τελευταία νίκη των «ανθρακορύχων» στην έδρα της Άρσεναλ βρίσκεται στο μακρινό 2001 και συγκεκριμένα στις 18 Δεκεμβρίου, όταν η Νιουκάστλ κέρδισε με 1-3.

Παιχνίδια Άρσεναλ – Νιουκάστλ τον Δεκέμβριο

Πέντε φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες τον μήνα Δεκέμβριο. Οι τρεις διεξήχθησαν στην έδρα της Άρσεναλ και οι δύο από αυτές στην έδρα της Νιουκάστλ. Η πρώτη έγινε στις 9/12/2000 όταν οι «gunners» κέρδισαν με 5-0. Η επόμενη στις 18/12/2001 όπου και η Νιουκάστλ κέρδισε με 1-0, στην τελευταία νίκη της ομάδας του Σεντ Τζέιμς Πάρκ. Στις 29/12/2004 καταγράφεται ο πρώτος αγώνας που έγινε Δεκέμβριο στην έδρα της Νιουκάστλ με την Άρσεναλ να φεύγει με το διπλό. Στις 29/12/2012 οι «κανονιέρηδες» διέλυσαν τη Νιουκάστλ με 7-3 και η τελευταία αναμέτρηση ήταν η περσινή ακιβώς ένα χρόνο μετά και συγκεκριμένα στις 29/12/2013 με την Άρσεναλ να κερδίζει στο Σεντ Τζέιμς Παρκ με 1-0.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, για την Άρσεναλ επέστρεψαν μετά από τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν οι Βόιτσεκ Στσέζνι και Ματιέ Ντεμπουσί, όπου και αγωνίστηκαν στο ματς με την Γαλατά, μεσοβδόμαδα.

Ώρα σύσκεψης: 19:30, OTE SPORT 1 HD

Συνάντηση κορυφής: Έμιρειτς

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την αγωνιστική δράση της Barclays Premier League ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD από τα κανάλια OTE SPORT.

The post Να κάνει… restart, Άρσεναλ – Νιουκάστλ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα