Μουρίνιο: «Υποστηρίζω τις αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη, εκτάκτως όμως θέλω Ολυμπιακό»

Με την Άρσεναλ να είναι στην κόψη του ξυραφιού σε ότι αφορά την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, οι Άγγλοι δημοσιογράφοι θέλησαν να βγάλουν λαβράκι, πατώντας πάνω στην… εξαιρετική σχέση που έχει ο Ζοσέ Μουρίνιο με τον Αρσέν Βενγκέρ.

Τον ρώτησαν λοιπόν ποια ομάδα θα υποστηρίξει στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τους λονδρέζους, που θα καθορίσει τον κάτοχο του δεύτερου εισιτηρίου στον όμιλο για τη φάση των νοκ-άουτ. Ο Πορτογάλος δεν απέφυγε τον… πειρασμό να υποστηρίξει δημόσια

έναν αντίπαλο της Αρσεναλ. Κατέφυγε στη διπλωματία, αναδεικνύοντας την κοινή καταγωγή με τον τεχνικό ηγέτη των ερυθρόλευκων ως αιτία για αυτό.

«Θα ήθελα πρώτα να προκρίνονται οι αγγλικές ομάδες, η Αρσεναλ είναι όμως σε έναν όμιλο όπου ένας μικρός μου φίλος (εννοεί ηλικιακά) είναι προπονητής του Ολυμπιακού και θα ήταν φανταστικό για την καριέρα του παιδιού να προκριθεί.

Γι' αυτό πρέπει να είμαι ειλικρινής και να πω ότι θα μου άρεσε το παιδί κι ο Ολυμπιακός να προχωρήσουν», είπε ο Μουρίνιο, τονίζοντας ωστόσο ότι η αποστολή της αντιπάλου του στο Νησί είναι εφικτή.

«Η πραγματικότητα είναι ότι η Άρσεναλ μπορεί ακόμη να τα καταφέρει. Εχει πιθανότητες νίκης αν παίξει πολύ καλά στην Αθήνα.

Δεν είναι πρόβλημα μου βέβαια, αλλά δικό τους και πάνω απ’ όλα πρέπει να πιστέψουν ότι μπορούν να περάσουν», άφησε και την αιχμή του για το μέταλλο της Άρσεναλ ο Ζοσέ. Και κατέληξε με έναν φαινομενικά ευσεβή πόθο. «Αν τελικά υποβιβαστούν στο Europa League, τότε γίνονται φαβορί για να το κατακτήσουν».

The post Μουρίνιο: «Υποστηρίζω τις αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη, εκτάκτως όμως θέλω Ολυμπιακό» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα