Μονομαχία στο… Ελ Πάσο – Βενιζέλος και Τσίπρας «κονταροχτυπιούνται» για τα υποβρύχια

Ιδιαίτερα σκληρή αναμένεται να είναι η αντιπαράθεση Βενιζέλου-Τσίπρα στην Βουλή την προσεχή Τετάρτη, οπότε και συζητείται η εξεταστική επιτροπή που έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα υποβρύχια.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Μόσχοβας

Σε σύσκεψη που συγκάλεσε το Σάββατο ο κ. Βενιζέλος με στενούς του συνεργάτες, αποκάλυψε ότι θα μιλήσει «αν χρειαστεί και με ονόματα», κατονομάζοντας

τα συμφέροντα που - όπως έχει υποστηρίξει - εξυπηρετεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Εισηγητής του ΠΑΣΟΚ θα είναι ο γραμματέας της ΚΟ Τ. Ρήγας, ενώ θα λάβουν επίσης τον λόγο ο «προεδρικός» Π. Κουκουλόπουλος αλλά και οι Κ. Σκανδαλίδης και Φ. Σαχινίδης.

Αντιθέτως πιο προβληματική είναι η συνοχή του ΠΑΣΟΚ στο θέμα του Ενιαίο Φόρου Ακινήτων, που συζητείται την Παρασκευή, καθώς η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη έχουν διαπιστώσει με ανησυχία ότι τόσο ο Γ. Κουτσούκος όσο και ο Νίκος Σηφουνάκης (ιδίως ο δεύτερος) έχουν προειδοποιήσει ότι αν δεν υπάρξουν αλλαγές θα καταψηφίσουν.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πάντως στη σύσκεψη, επέμεινε ότι το θέμα των πλειστηριασμών είναι «εμβληματικό» και πως πρέπει «πάση θυσία να προστατευθεί η πρώτη κατοικία του φτωχού και μεσαίου νοικοκυριού». Επιπλέον εμφανίστηκε ανυποχώρητος και στο θέμα των ομαδικών απολύσεων: «Δεν το συζητώ» είπε στους συνομιλητές του, αποκαλύπτοντας ότι την προηγούμενη εβδομάδα απέρριψε νέες προτάσεις που του παρουσίασαν.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα