Δεν πρόλαβε να ανοίξει και έκλεισε το easyFoodstore του Στέλιου Χατζηιωάννου – Τι συνέβη; [βίντεο]

18:06 4/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Δεν πέρασαν δύο μέρες από τα εγκαίνια του easyfoodstore, του σούπερ μάρκετ των φτωχών του Στέλιου Χατζηιωάννου και το κατάστημα έκλεισε.

Ο λόγος είναι οι καταναλωτές που έκαναν φύλλο και φτερό ότι υπήρχε στα ράφια του καταστήματος. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αλυσίδας στο συγκεκριμένο διάστημα άδειασαν οι αποθήκες που είχαν προϋπολογίσει ότι τα αποθέματα θα αρκούσαν για δύο εβδομάδες. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι υπήρξαν άνθρωποι που ταξίδεψαν πάνω από μία ώρα προκειμένου να ψωνίσουν

από το easyfoodstore.

Μετά από το «λουκέτο» το βράδυ της Τετάρτης, η αλυσίδα θα ξανανοίξει την Παρασκευή καθώς απαιτείται ένα μικρό χρονικό διάστημα για να έρθουν τα προϊόντα από τους προμηθευτές, οι οποίοι βρίσκονται κυρίως στην Ολλανδία.

Το κατάστημα θα συνεχίσει να πουλά έως το τέλος Φεβρουαρίου το σύνολο των προϊόντων του έναντι 0,33 ευρώ (25 πένες) στα πλαίσια του λανσαρίσματος της αλυσίδας. Στην συνέχεια τα προϊόντα θα πωλούνται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με τις υπόλοιπες αλυσίδες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το easyfoodstore στην προσπάθεια του να διατηρήσει χαμηλότερα το κόστος λειτουργίας δεν παρέχει φρέσκα τρόφιμα - σ.σ. διαφορετικό κανάλι διανομής - και λειτουργεί με μία βάρδια εργαζομένων για 8 ώρες. Στις σκέψεις για ακόμη ταχύτερη και πιο οικονομική εξυπηρέτηση ήταν να μην δέχεται μετρητά αλλά μόνο κάρτες τραπεζών ή προπληρωμένες κάρτες για αγορές από τον κατάστημα κάτι που προς τον παρόν δεν συμβαίνει.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Διαβάστε ακόμα: Ο Ελληνοκύπριος ιδρυτής της Easy Jet πρωτοπορεί και πάλι και σαρώνει την αγορά της Αγγλίας

The post Δεν πρόλαβε να ανοίξει και έκλεισε το easyFoodstore του Στέλιου Χατζηιωάννου – Τι συνέβη; [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα