Μεταμόσχευση νεφρού για τον Γκαλέτι

Μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή του και στην καριέρα του κέρδισε ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού.

Τον Φεβρουάριο του 2010, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε με προβλήματα στα νεφρά του και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Μετά από μια σειρά θεραπειών αποφασίστηκε πώς η καλύτερη και ασφαλέστερη λύση θα ήταν μια μεταμόσχευση νεφρού. Τελικά

η Λουτσιάνο μπορεί να χαμογελάσει αισιόδοξα μια και ο πατέρας του, Ρουμπέν, θα του παραχωρήσει το ένα του νεφρό και αν όλα πάνε καλά, οι γιατροί του είπαν ότι μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα.

Ο αισιόδοξος Γκαλέτι, ήδη κάνει σχέδια για το επαγγελματικό του μέλλον και όπως αποκάλυψε έχει κάνει μια πρώτη κουβέντα με την ομάδα Εστουδιάντες, στην οποία επιθυμεί να επιστρέψει, αν και εφόσον όλα πάνε καλά με την επέμβαση.

«Ο πατέρας μου ήταν αθλητής και το νεφρό του είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αν όλα πάνε καλά σε 20 μέρες θα μπορώ να αρχίσω τρέξιμο σε αργούς ρυθμούς, ενώ σε ενάμιση μήνα θα μπορώ να προπονούμαι. Οι γιατροί μού είπαν πως αν όλα εξελιχθούν ομαλά, μπορώ να επιστρέψω στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ανυπομονώ για την επέμβαση και θέλω να αγωνιστώ ξανά», δήλωσε ο ενθουσιασμένος Γκαλέτι, ο οποίος έλαβε πολλά μηνύματα συμπαράστασης από φίλους του Ολυμπιακού που ήταν και η τελευταία ομάδα στην καριέρα του Αργεντινού.

Keywords
Τυχαία Θέματα