Δούλευε σε καντίνα η κόρη του Έλβις!

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, κόρη του “βασιλιά” Έλβις, έχει ένα μεγάλο μυστικό: πριν από δύο χρόνια δούλευε σε καντίνα που πούλαγε fish & chips.

Οι περισσότεροι τη γνωρίζουν ως η κόρη του βασιλιά, με τη μέτρια καριέρα στο χώρο του θεάματος και τους εντυπωσιακούς γάμους με τον Νίκολας Κέιτζ και τον Μάικλ Τζάκσον. Η ζωή της ήταν πάντα αστραφτερή και μέσα στα φώτα της δημοσιότητας, ενώ είναι γνωστό ότι μένει σε μια κατοικία αξίας 9 εκατομμυρίων λιρών στο Ρόδερφιλντ της Αγγλίας. Ωστόσο η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ κρύβει

ένα “βρώμικο” μυστικό. Πριν από περίπου δύο χρόνια η 44χρονη σταρ δούλεψε σε μια καντίνα, πουλώντας fish & chips – κάτι σαν το δικό μας “βρώμικο”.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε η ιδιοκτήτρια της καντίνας Κιμ Σκέιλς. Όχι φυσικά ότι η κόρη του βασιλιά είχε ανάγκη τα χρήματα, αλλά όπως εξήγησε το πρώην αφεντικό της η Πρίσλεϊ ήθελε να μάθει τον τρόπο ζωής και σκέψεις τον Άγγλων, καθώς τότε σχεδίαζε να μετακομίσει στο Μεγάλο Νησί. Άρα τι καλύτερο από το να έρθει σε επαφή με τους καθημερινούς ανθρώπους;

Μάλιστα η Σκέιλς αποκάλυψε ότι η Πρίσλεϊ “λάτρεψε τα fish & chips, ενώ της άρεσε να πίνει μαύρη μπύρα. Ήταν ενθουσιασμένη με τη δουλειά και αυτόν τον τρόπο ζωής. Ήταν φυσιολογική, κάτι που δεν μπορούσε ποτέ να είναι στο Λος Άντζελες”.

Keywords
Τυχαία Θέματα