Μετά τον ΜακΚόναχι ποιος; – «Βόμβα» Μπραντ Πιτ ετοιμάζουν στο HBO για το True Detective

Το True Detective ολοκλήρωσε τον πρώτο του κύκλο και οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές, Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον, άφησαν για τα καλά το στίγμα τους με τους ρόλους τους, σήκωσαν πολύ ψηλά τον πήχη και σίγουρα οι επόμενοι έχουν να διαχειριστούν ένα βαρύ φορτίο.

Και αν υπάρχει ένας ηθοποιός που να μπορεί να διεκπεραιώσει με επιτυχία αυτή την αποστολή, να είναι δηλαδή ο επόμενος κεντρικός ήρωας για τον 2ο κύκλο της σειράς, αυτός είναι ο «καρυδάτος» Μπραντ Πιτ.

Και αυτό δεν είναι απλώς μια εκτίμηση του γράφοντος, αλλά μια ξεκάθαρη σκέψη των παραγωγών, του νέου σκηνοθέτη Κάρι Φουκουνάγκα και του σεναριογράφου Νικ Πιτσολάτο.

Και δεν είναι απλώς μια σκέψη για το πως θα ήταν σε ανάλογο ρόλο ο Πιτ, αλλά σκέψη να του γίνει άμεσα πρόταση και όλα θα εξαρτηθούν από τις υποχρεώσεις του ίδιου και κατά πόσο θα μπορέσει ο ίδιος να ανταποκριθεί από άποψη χρόνου.

Όπως αναφέρει το Hollywood Life «ο Μπραντ έχει έρθει στο προσκήνιο πολλές φορές για το συγκεκριμένο ρόλο και είναι θέμα των υποχρεώσεων του. Άλλωστε, έχει στενές σχέσεις με το HBO μιας και πέρσι ήταν παραγωγός μαζί τον Ράιαν Μέρφι για την τηλεταινία The Normal Heart. Όλοι θα ήταν ενθουσιασμένοι αν έλεγε το ναι».

Αυτό που είναι πάντως δεδομένο είναι ότι αν ο Πιτ απαντήσει θετικά στην πρόταση που θα του γίνει θα είναι μόνος του, χωρίς συνεργάτη και θα κρατήσει το βάρος και του Ραστ Κολ και του Μάρτιν Χαρτ. Άραγε ο Πιτ θα δεχθεί να επανέλθει σε έναν ρόλο που είχε με επιτυχία στο Se7en, όπου ήταν επίσης ντετέκτιβ.

Πάντως, ο σεναριογράφος Νικ Πιτσολάτο αισθάνεται βέβαιος πως θα υπάρχει ένα πολύ μεγάλο όνομα στο δεύτερο κύκλο μιας και πρόκειται, όπως λέει, για «ένα σενάριο και χαρακτήρες που είναι τόσο πολύπλοκοι και χρειάζεται να εμβαθύνεις για να τους αντιληφθείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα