Μετά το Tinder, ήρθε το Binder: Η νέα εφαρμογή που σε βοηθά να χωρίσεις

Σε μία εποχή που το να βγεις ραντεβού είναι τόσο εύκολο όσο το να κάνεις like στο Tinder, κάποιος σκέφτηκε να μεριμνήσει και για εκείνους που θέλουν να χωρίσουν με την ίδια ευκολία.

Το Βinder είναι εφαρμογή για εύκολους χωρισμούς με μια δόση δηλητηριώδους χιούμορ (ή και αλήθειας). Η εφαρμογή που είναι διαθέσιμη για iOs και Android, είναι εύχρηστη και αποτελεσματική. Αρκεί να καταχωρήσεις το φύλο του συντρόφου σου, το όνομά του και το τηλέφωνό του και στην

συνέχεια να επιλέξεις ανάμεσα σε μια λίστα τραγελαφικών λόγων χωρισμού όπως το «Νομίζω ότι ζω σε έναν εφιάλτη δίχως τέλος».

Εκτός από την επιλογή γραπτών μηνυμάτων, η εφαρμογή σου επιτρέπει να στείλεις εναλλακτικά κάποιο προ-ηχογραφημένο φωνητικό μήνυμα χωρισμού. Το μήνυμα, μάλιστα, που φαίνεται να ξεχωρίζει, είναι αυτό στο οποίο ένας Σκωτσέζος τραγουδά ένα τραγούδι χωρισμού.

«Το αγόρι σου δεν σε αγαπάει πια, σιχαίνεται την φάτσα σου και πιστεύει ότι είσαι βαρετή. Του έρχεται να ξεράσει όταν σε βλέπει». Η εφαρμογή φαίνεται πώς δημιουργήθηκε από μια Σκωτσέζικη εταιρία μπύρας, την Tennent’s. Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί μια εταιρία μπύρας αποφάσισε να λανσάρει μια τέτοια εφαρμογή αλλά είναι σίγουρο ότι για να αποφασίσεις να χωρίσεις με τέτοιο τρόπο, θα πρέπει να έχεις πιει αρκετά ποτήρια μπύρα.

The post Μετά το Tinder, ήρθε το Binder: Η νέα εφαρμογή που σε βοηθά να χωρίσεις appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα