Μείνε cool και φέτος το χειμώνα

Αν θεωρείς το κρύο, τα πουλόβερ και τα ζεστά φουσκωτά μπουφάν (και δικαίως) εχθρούς του στιλ, υπάρχουν επιλογές να ντυθείς κομψά χωρίς να τουρτουρίζεις.

Από την Ειρήνη Νικοπούλου

Επειδή το θέμα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, μιας και η ΕΜΥ προβλέπει σημαντική πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες, δώσε βάση σε όσα ακολουθούν για να είσαι και στιλάτος και ζεστός φέτος τον χειμώνα. Δεν χρειάζεται να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου, εποχές που είναι, απλά να επιλέξεις μερικά βασικά κομμάτια που μπορείς να συνδυάσεις εύκολα

με τα ρούχα που ήδη έχεις…

Το ημίπαλτο το σταυροκουμπωτό
Ένα all time πανωφόρι στην ανδρική γκαρνταρόμπα, που επανήλθε ως trend και μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε πολλές καταστάσεις. Φόρεσέ το πάνω από καζάκα ή πουκάμισο που έχεις συνδυάσει με ένα καλό υφασμάτινο παντελόνι για τα επαγγελματικά σου ραντεβού. Φόρεσέ το με μαύρο skinny τζιν και Dr Martens για βόλτα στην πόλη.

Δώσε σημασία στη θηλιά       
Καταρχήν διάλεξε ένα κασκόλ, με αρκετά μεγάλο μήκος ώστε να έχεις επιλογές στον τρόπο με τον οποίο θα επιλέξεις να το δέσεις. Μπορείς να κάνεις είτε τον κλασσικό κολεγιακού τύπου κόμπο, που θα δέσει άψογα με το κοστούμι σου, είτε να γυρίσεις 2-3 φορές το κασκόλ γύρω από τον λαιμό σου και να αφήσεις τα 2 κομμάτια να πέσουν χαλαρά στο στήθος σου. Πολύ πιο σοφιστικέ και casual στιλ, που σε κάνει ευέλικτο στις κοινωνικές σου υποχρεώσεις από το πρωί έως το βράδυ. Προτίμησε σχετικά ουδέτερα χρώματα για το κασκόλ ή αν θέλεις κλασσικά μοτίβα (το καρό είναι μια δοκιμασμένη λύση).

Τhese boots are made for walking…
Ξέχνα τα loafers όσο κι αν σε βολεύουν στο βάλε-βγάλε και στο περπάτημα. Εξάλλου είναι αστείο να κυκλοφορείς με αυτά ενώ βρέχει ή χιονίζει. Ένα ζευγάρι vintage δερμάτινα μποτάκια (όσο πιο used, τόσο καλύτερα) μπορεί να συνδυαστεί με όλα σου τα παντελόνια και τα κοστούμια. Συνδυάζονται ιδανικά: με skinny γυρισμένο παντελόνι. Ακόμη και ο Joe Strummer θα σε ζήλευε!

Φόρα τη μάλλινη γραβάτα   
Εντάξει δεν είναι ότι θα σε σώσει από τα κρυολόγημα, αλά η vintage tweed γραβάτα είναι: 1. τρομερά στιλάτη, 2. συνδυάζεται με τα χειμωνιάτικα υφάσματα 3. σε ζεσταίνει (λίγο). Μόνο μην επιλέξεις να τη συνδυάσεις με το χρώμα του σακακιού σου γιατί θα θυμίζεις Γυμνασιάρχη.

Προτίμησε πολλά στρώματα
Αν τα πουλόβερ σου φέρνουν φαγούρα και γενικά είναι εκτός του στιλ σου, μπορείς να συνδυάσεις δερμάτινο vest ή hoodie πάνω από το αγαπημένο σου T-Shirt. Είναι πιο εύχρηστο να προσθέτεις όταν κρυώνεις και να αφαιρείς όταν ζεσταίνεσαι. Θα σε βολέψει ιδιαίτερα αν οδηγείς μηχανή και θα το κάνεις αμέσως μόλις δεις ότι το κάνει και ο Ryan. Ο Gosling…

Διαβάστε ακόμα:
* 5 τζάκετ που έγραψαν ιστορία

* Καν’ το όπως ο Robert Redford

Keywords
Τυχαία Θέματα