Με την ψυχή στο στόμα ο ΠΑΟΚ τη Σαχτιόρ με 2-1 στο 91′ – Λυτρωτής ο Βούκιτς

Αγχωτική νίκη για τους Θεσσαλονικείς με το Βούκιτς να δίνει το φιλί της ζωής στις καθυστερήσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Χουμπ Στέφενς, που ήταν τιμωρημένος και στον πάγκο προπονητής ήταν ο βοηθός του ο Λόκοφ, ξεκίνησε δυνατά το ματς και πίεσε εξ αρχής τους Κοζάκους, με το Νίνη (15΄) και το Λούκας (16') να έχουν καλές ευκαιρίες. Στο 22' ο Λαζάρ είχε ένα καλό σουτ μέσα από την περιοχή αλλά δεν δυσκόλεψε ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα της Σαχτιόρ.

Από κει και πέρα άρχισε η καθίζηση για το δικέφαλο, ο οποίος μέχρι το τέλος είχε να επιδείξει

ένα χλιαρό σουτ του Λούκας και ένα μακρινό σουτ του Στοχ που δεν ανησύχησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες συνέχισαν χωρίς αλλαγές με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει με τον ίδιο νωχελικό ρυθμό. Αυτό το πλήρωσε στο 50' με τον Κανάς να κερδίζει πέναλτι από τον Κατσουράνη και να το εκτελεί εύστοχα στο κέντρο της εστίας του Χακόμπο.

Η είσοδος του Σαλπιγγίδη στο 58' ζωήρεψε κάπως την επίθεση, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Λάζαρ είχε σουτ στο δοκάρι. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και στο 74' ήρθε η ισοφάριση με τον Αθανασιάδη ύστερα από κόρνερ του Λούκας. Τελικά, ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή, αφού με κεφαλιά στο 91' γλίτωσε το δικέφαλο από ντροπιαστική ισοπαλία.

ΠΑΟΚ (Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Μιγκέλ Βίτορ, Τζαβέλας (65' Λίνο), Τζιώλης, Λάζαρ (58' Σαλπιγγίδης), Νίνης (85' Βούκιτς), Λούκας, Στοχ, Αθανασιάδης

Σαχτιόρ Καραγκάντι (Βίκτορ Κουμίκοφ) : Μόκιν, Μαλί, Τζίντιτς, Ταράσοβ, Σίμσεβιτς, Κάνας, Βίτσιους, Ποριβάεβ, Φινοντσένκο, Κιζνιτσένκο, Γκαζαριάν

Ο 12ος όμιλος:

ΠΑΟΚ 3 2-1

Αλκμαάρ 3 1-0

Μακάμπι 0 0-1

Σαχτιόρ 0 1-2


ΠΑΟΚ - Σαχτιόρ 2-1 Τα γκόλ από greekgoalsellas

Keywords
Τυχαία Θέματα