Με μια ομιλία δικαίωσε όσους τον επανεξέλεξαν ο Ομπάμα!

«Δεν είμαστε μία χώρα από μπλε και κόκκινες πολιτείες, είμαστε οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής». Με αυτά τα λόγια ο Μπαράκ Ομπάμα έδωσε την πανηγυρική του ομιλία μετά από μία μακρά εκλογική νύχτα που τον ανέδειξε πρόεδρο για άλλη μία τετραετία.

Η νύχτα ήταν μεγάλη, ο Μιτ Ρόμνεϊ είχε περισσότερες ψήφους, ωστόσο τα ξημερώματα ο Μπαράκ Ομπάμα είχε πλέον εξασφαλίσει τους εκλέκτορες που χρειαζόταν προκειμένου να είναι σίγουρος για την νίκη

του. «Αυτό συνέβη χάρη σ” εσάς», έγραψε στο twitter στην πρώτη του δήλωση προς τους οπαδούς του. Λίγο μετά τις 7 το πρωί ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε περάσει μπροστά και στις ψήφους. Πρόκειται για μία καθαρή αλλά και δύσκολη νίκη.

Στην πανηγυρική του ομιλία μπροστά στους οπαδούς και φίλους του ο Μπαράκ Ομπάμα απέδειξε για άλλη μία φορά την ρητορική του ικανότητα. Ευχαρίστησε όλους τους Αμερικανούς που πήγαν να ψηφίσουν, είτε επέλεξαν τον ίδιο, είτε τον Μιτ Ρόμνεϊ. Έστειλε μάλιστα ηχηρό μήνυμα ενότητας προς όλους τους πολίτες τονίζοντας πως θα συνεργαστεί με τους Ρεπουμπλικανούς προκειμένου η χώρα να αφήσει πίσω της τις δυσκολίες και να κοιτάξει το μέλλον με αισιοδοξία.

Ο Μιτ Ρόμνεϊ έδωσε την πρώτη του μετεκλογική ομιλία μπροστά σε οπαδούς του στην Βοστώνη. Τους αποκάλυψε ο ίδιος πως τηλεφώνησε στον Αμερικανό πρόεδρο και συνέχισε λέγοντας πως ο εύχεται ο Μπαράκ Ομπάμα να ηγηθεί του έθνους με επιτυχία. «Είστε οι καλύτεροι!» φώναξε και ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του για την στήριξη που του παρείχαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα