Με ήττα προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός παραλίγο να πάθει... έμφραγμα στα δύο τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων, καθώς ενώ οι παίκτες του περίμεναν το σφύριγμα της λήξης με το σκορ να είναι 0-0, ο ΠΑΣ Γιάννινα όχι μόνο σκόραρε αλλά στο επόμενο λεπτό έχασε ευκαιρία για το 0-2 και την πρόκριση.

Αυτή όμως πήγε στους «πράσινους», που είχαν επικρατήσει στους «Ζωσιμάδες» με 2-1 και πέρασαν χάρις παραπάνω στο εκτός έδρας γκολ του πρώτου αγώνα.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο άδειο λόγω της τιμωρίας των γηπεδούχων «Απ. Νικολαΐδης».

Ο Παναθηναϊκός ήταν μέτριος στο μεγαλύτερο διάστημα, με το πρόβλημα να εντοπίζεται στη μεσαία γραμμή του καθώς οι χαφ δεν μπορούσαν να οργανώσουν παιχνίδι, αλλά και από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ ήταν ακίνδυνος επιθετικά.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «πράσινοι» έχασαν ευκαιρία με τον Καλτσά στο 10΄, καθώς ο Έλληνας επιθετικός δεν τελείωσε σωστά τη φάση απέναντι στον Βελλίδη, ενώ στο 14΄ «απάντησε» ο Μιχαήλ με κεφαλιά που απομάκρυνε σωτήρια ο Ζέκα και στο 32΄ το σουτ του Αμπέντ έξω από την περιοχή έφυγε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε κατά τι και απείλησε στο 52΄, με τον Βελλίδη να κάνει μεγάλη απόκρουση σε νέο σουτ του Αμπέντ, ενώ στο 63΄ το βολέ του Μπεργκ βρήκε σε σώμα αντίπαλου και στη συνέχεια ο διεθνής τερματοφύλακας έκανε νέο... θαύμα στην προσπάθεια του Ζέκα.

Το παιχνίδι όδευε σε ένα... μεγαλοπρεπές 0-0, αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φερφελής με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, που ένα λεπτό ύστερα έφτασαν κοντά στο ποδοσφαιρικό θαύμα, αλλά η κεφαλιά του Σκόνδρα από το φάουλ του Ακόστα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

The post Με ήττα προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα